Pai nu apare Romania.
Printable View
Pai nu apare Romania.
oh. na bine. poate e un fel de heads-up in care dezvoltatorii isi pot modifica listingurile pentru tarile noi si abia mai tarziu se lanseaza eshop-ul si pentru public.
Problema e ca daca ai deja un network id automat ai ales si o tara de rezidenta, in general uk. Daca doresti sa creezi un alt network id, automat iti alege ca tara de rezidenta tara primului network id. Insa poti schimba din system settings, console information, set country of residence tara de rezidenta si poti alege ca tara romania, insa atentie, nu vei mai putea accesa temporar (pana setezi iar ca tara de rezidenta tara primului network id) serviciile online ca e-shop, miiverse. Apoi va trebui sa creezi un nou mii si sa-l legi de un nou network id unde sa alegi ca tara de rezidenta romania. Eu asa am facut, insa nu am putut crea un nou network id deoarece serviciile online nu sunt disponibile in tara de rezidenta aleasa, respectiv romania. Deci inca nu s-a lansat eshop-ul romanesc. Cand se va lansa, pentru a accesa doua eshop-uri diferite va trebui mereu schimbata tara de rezidenta corespunzatoare fiecarui network id din setari.
multumim, codra, ca te-ai aventurat pentru noi. Deja treaba devine prea sucita ca sa ai 2 conturi pe regiuni diferite. am sperat ca se poate la fel ca la playstation network, unde e mai relaxata treaba cu tara contului. nintendo is mai intepati.
A cumparat cineva coduri de pe MMOGA (http://www.mmoga.co.uk)? Vreau sa iau Yoshi's Wolly World si nu mai gasesc prin retail.
Multumesc.
Baieti, scuze daca am gresit thread-ul, n-am gasit unul mai potrivit pentru aceasta intrebare: Am de gand sa-mi cumpar un Wii U, dar sunt cam indecis, merita sa-mi cumpar unul in 2016?
Eu nu cred ca merita să=ți cumperi unul nici macar la lansare în 2012.
Depinde doar de tine; dacă-ți plac exclusivitățile wii u, sigur că merită. O consolă nouă, cu vreo 4 jocuri, plus un wii remote plus bonus e doar 1000 de lei... cam cât 4 jocuri bune. Un hard disk extern sigur găsești pe undeva, prin casă :) Dar dacă nu ești convins că-ți plac jocurile care rulează pe wii u, atunci nu prea merită :) Mie unul nu-mi pare rău că am dat banii pe wii u; o folosesc aproape zilnic împreună cu familia.
O intrebare la pe care poti doar tu sa dai un raspuns. Pentru mine Wii U a inlocuit GameCube ca consola favorita, si asta doar pentru ca imi aduce aminte de ea si are jocuri mai bune. Jocuri de calitate pe care le poti juca fara sa te gandesti ca ai nevoie de un patch de 1 giga la data lansarii sau alte tampenii.
Fa o lista cu toate jocurile pe care te intereseaza si gandeste-te daca ai timp sa le joci :) Eu unul am investit mai mult in jocurile pentru Wii U decat orice alta consola detinuta pana acum. Dar asta depinde de gustul personal, buzunar, timpul liber, etc. De exemplu: Am jucat 80 de ore de Xenoblade Chronicles X si 300 de Splatoon. Ultimul joc care mi-a mancat atata timp a fost Tales of Symphonia (vreo 100 de ore).
@69wpm observ ca esti un veteran in materie de Nintendo. Poate jucam ceva jocuri online :) , le am cam pe toate ce activeaza pe modul multiplayer si in momentul de fata.
In alta ordine de idei am vazut ca ai si wii fit u , cum ti se pare?
Sent from my iPhone using Tapatalk
In ultima vreme il folosesc doar sa controloez greutatea. Dar am zis ca o sa incep iara sa fac Yoga. Nu stiu cat de efectiv e sa slabesti, pentru asta nu l-am folosit. Eu fac exercitii HIIT acasa si le combin cu Yoga din Wii Fit.
Nu m-ar interesa pentru slabit , eu fiind o persoana slaba ( ma incadrez la underweight ) doar ca ma gandeam , putina miscare nu strica niciodata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu ma asteptam la asta
Wii U facing some supply issues in Japan - Nintendo Everything
Probabil nu au mai comandat retailerii consola ca stiau ca nu se vinde, iar acum ca au scapat de ele nici nu se grabesc sa refaca stocul.
De fapt, consola s-a vandut foarte bine in perioada sarbatorilor. Si cred ca ar vrea sa-si refaca stocurile, tinand cont ca nici in celelalte perioade ale anului nu a dus-o chiar atat de rau. Japan is so cool :-<
Nintendo Account e funcțional, nu ezitați să vă înregistrați contul. Se poate asocia cu conturile de Google Plus, Twitter și Facebook.
https://accounts.nintendo.com/
Trimis de pe Nexus 5
Mai asteptati pana in Martie. Romania nu este in lista disponibila. Cineva imi spune ca poti schimba tara si NNID-ul in cont, la mine nu merge. E setat pe Germania si nu pot sa schimb tara.
My Nintendo va fi disponibil si in Romania; nu stiu [nu cred] ca se va putea schimba NNID-ul pe Romania [pentru cei care il au deja facut pe alta tara].
Despre rewards stiti ceva? Nu ma intereseaza continut digital, doar chestii fizice. Am inteles ca se lanseaza in Martie? Va fi asemanator oare cu sistemul Star Points?