am deschis acest thread, deoarece aceasta opera de arta....care este Okami...merita un thread...
pentru cei care nu cunosc jocul...--> google/wikipedia...si cumparati jocul....parerea mea ca e superb...mai ales cum sunt si fan al culturii japoneze, pentru mine Okami e cel mai incredibil joc facut vreodata....cui i-a placut Zelda, si tot asteapta din 2006 (cand a aparut Twilight Princess) sa apara odata urmatorul Zelda....sa cumpere Okami, si nu va regreta...este superb!!!a si primit note foarte bune, are aprox. 90/100 la toate review-urile...si este mai bun, decat partea cu wolf-Link din Zelda....desigur, Zelda tot Zelda ramane...nu contesta nimeni....dar pana la urmatorul Zelda, eu zic sa jucati jocul asta...merita toti banii(l-am vazut in Cluj la Diverta Iulius Mall cu 189RON(ceea ce e cam 40-45euro),un pret decent zic eu ptr asa un joc).
astept si parerea altor useri, care au jucat jocul...sau eventual versiunea de PS2.....
versiunea de PS2 are avantajul unu "Ending Credits" foarte superb, care din motive de copyright(Clover Studios a fost inchis in 2006 dupa lansarea lui Okami ptr PS2, iar versiunea de Wii a fost portata de Ready at Dawn)...mare pacat...dar in rest jocurile sunt identice ca si continut....
Gametrailers.com - Okami - Review
YouTube - Okami ending, Eng subs ;]
Bookmarks