am si eu o intrebare, am un nintendo wii si l-am dat unui prieten si mia pus pasword si nu mai stie codu cum fac sa il deblochez?
am si eu o intrebare, am un nintendo wii si l-am dat unui prieten si mia pus pasword si nu mai stie codu cum fac sa il deblochez?
o intrebare stie cineva pe cineva care vinde controller gamecube pt wii sau daca wii clasic controller merge pt jocuri de gamecube
scz de dublu post
Clasic Controller-ul nu functioneaza in GameCube mode, wiimote-ul este deconectat automat. E musai sa ai conectat un controller de GC.
Dacă-ți faci abonament la Clicknet, de la Romtelecom, primești cadou un Nintendo Wii
Romtelecom: Clicknet 6 Mbps + Wii
mda....din pacate clicknet ofera servicii care lasa de dorit cu net foarte incet si probleme dese...am fost abonat la ei si acum sunt la UPC
Intrebare: Oferta e valabila si daca prelungesc contractul?
Stiu ca sunt offtopic, dar vad ca se discuta despre ea aici
poate dar upc-ul este extrordinar...merge cu viteza extrem de mare si nu exista probleme cu internetul...niciodata nu a picat
...dă un tel. și �ntreabă - Romtelecom: Asistenta
eu cu UPC-ul am fost foarte nemultumit....adevarat, ca in cluj.....dupa un an am platit cu colegii "penalizarea" de 200ron si ne-am deconectat....am trecut pe RDS intre timp, care este mai bun.....dar lasa loc de imbunatatiri la serviciile lor(facturare,informatii,serv. cu clientii etc.), care mi se par execrabile...nu stiu insa cum e Clicknet-ul....cunosc oameni care-l lauda, dar si oameni care-l injura zilnic
![]()
Nu prea se merita sa faci abonament la ClickNet - Net de cartier - 25-30RON / luna --- eu unu platesc 300RON / an iar prin Click Net ai plati peste 750RON / an --- ~ 2300 / 3 ani (cam aici intra si costul unei console wii) care o iei in rata
Daca ai un net de cartier + wii de la magazin - ajungi cu 10RON mai ieftin / luna separat + ca ai cateva avantaje (netul de cartier e mult mai bun + consola e luata pe alt contract) --- de aici intreb "unde e acel Bonus?"![]()
mda....oferta asta cred eu ca e ca sa-si atraga clienti....
PS. nu ca as face reclama....dar mai intrati oamenii si bagati-va la discutiile despre jocurile de Wii....common people...chop-chop, let's bring this forum to life a little
![]()
Nu, nu e valabil la prelungire. Sunt niste nesimtiti, un truc ca sa atraga clienti noi, dar pe cei actuali ii lasa cu ochii in soare. Eu mai am 2 luni de abonament si intentionam sa il prelungesc, dar dupa faza asta, trec pe RDS.
Bookmarks