Chief, nu stiu de ceva in mod special, dar poate te ajuta lista cu jocurile care merg deja online: List of Wii Wi-Fi Connection games - Wikipedia, the free encyclopedia
Printable View
Chief, nu stiu de ceva in mod special, dar poate te ajuta lista cu jocurile care merg deja online: List of Wii Wi-Fi Connection games - Wikipedia, the free encyclopedia
Salut, am o mica problema si sper sa ma ajutati.
In 03 Aprilie , am cumparat un Nintendo Wii.M-am jucat cat m-am jucat si l-am vandut antrenoarei mele de tennis.Ea si l-a instalat dar nu vrea sa i se miste cursorul pe ecran.Este adevarat ca nu am putut merge la dansa sa rezolv problema din cauza distantei mari, dar sper sa ma ajutati daca ati patit sau stiti despre aceasta problema.In 2 luni cat l-am folosit mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Va multumesc .
Sunt prea multe variante posibile, ori nu a pus ea sensorbar-ul bine, poate fi si wiimote-ul stricat...etc etc
Wii mote-ul nu este stricat, l-am folosit cu 1 zi inainte, mergea perfect.Ea statea la 1 cm de senzor dupa ce a vazut ca nu merge
Pai nu functioneaza nici de la distanta aia....sa il puna sus pe tv sau sub, sa seteze in optiuni chestia asta ( daca mai poate ) si sa incerce de la cel putin 1 metru. Cablul de la sensorbar sa fie introdus bine iarasi..e din sensor / face ea ceva gresit.
Diferenta intre cablul AV si cel component este de neobservat in cazul Wii. Eu regret banii dati pe cablul component. Daca zici ca ai avut sau ai PS2, nu te astepta la o revolutie grafica a Wii fata de PS2. Tot pe acolo vei sta cu feelingul grafic. Deh, pret mai mic, backward compatible inclus cu GameCube (si asta costa), control de milioane, pret mai mic decat concurenta, per total s-a renuntat complet la grafica in favoarea celorlalte.
As avea si eu o problema ... introduc cd-ul in consola...intru in joc ,iar la 2 minute imi apare un ecran negru cu un mesaj:The Game Disc could not be read.Please read the Wii Operations Manual for more information.(am citit in manualul de operare si imi spune sa dau reboot sau unplugg ceva de genu...tot nu merge).Asa imi face la toate jocurile. P.S:nu mi se intampla la jocurile originale insa as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta pls....sunt in disperare...pls:(:(!!
Pai daca nu ti se intampla la jocurile originale ti-ai raspuns singur la intrebare.
Da...eu ma gandeam daca ar putea cineva sa-mi dea o idee ce-as putea sa fac....mersi!:D
Pai ai putea sa le cumperi.
ok
Atunci citeste http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/.
Poate pricepi ideea.
Scuze!:-S am sa inchid subiectul atunci...
Pai cred si eu ca nu s-au vandut. Madworld inca nu l-am jucat, dar din ce am citit nu este cine stie ce. The Conduit mi-a lasat un gust amar. Jocul este cam scurt. Interesant, dar cu un mare boom, finalul. Dezastruos. Probabil ca au vrut sa lase loc pentru 2, dar nu asa se face. Pur si simplu ma asteptam sa intru in actiune si mai intens, dar nu, game over. Pur si simplu m-a scos din ecuatia distractiei in care intrasem.
din ce tara sa imi pun id-ul de Wii ?
ca sa pot downloada jocuri linistit si sa functioneze toate?
Am si eu o intrebare.
Daca imi cumpar un Wii,are ceva daca e SH sau nu e nou?Exista riscul sa se strice repede?
Si eu as vrea sa stiu in ce tara sa-mi pun id-ul de wii ;)