True true..... :(
Printable View
True true..... :(
E mort ca numarul de jocuri bune care se vor scoate pentru wii....
Sa speram ca wii u va schimba asta. Adevarul e ca wii are in jur de 20-30 jocuri bune, restul prea idioate. Nintendo games + 3rd party + un online solid ar domina cu desavarsire.
Din cate stiu eu doar 3 jocuri merg online pe wii,dintre care 2 sunt jucate de mult mai multi oameni pe alte console.
Acestea sunt : Mario Kart,COD Black Ops si Fifa 11.
Donely, vreau sa imi iau wii si vreau sa il modez, ma poti ajuta?
Sosetila, ai uitat Worms
mircea,ce ai alege intre wii si ps2
hai ca ma bag si aici: daca as alege eu intre cele 2 si as alege in functie de ce jocuri sunt disponibile pentru ele as alege PS2
Eu am wii si ps2,si daca as putea alege dintre ele doua as alege fara sa stau pe ganduri ps2,sunt multe jocuri care le domina pe cele de wii,controalele sunt mult mai bune(daca nu vrei sa dai 300 lei pe al doilea wii remote+nunchuck+classic controller pentru a putea juca ca pe o consola normala) si are grafica mult mai buna,chiar daca wii poate "duce" mai mult decat ps2 nu prea se straduiesc producatorii de jocuri cand vine vorba despre grafica.
P.S Nu am incercat worms,dar nici nu ma prea fascineaza :)
eu jucam worms pe calculator demult si imi placea. l-as lua si pentru consola (nu stiu pentru care, ca exista si pentru xbox 360 pe live)
din pacate majoritatea producatorilor care lucreaza pentru wii fac mai mult jocuri pentru copii, si inca unele foarte proaste (vezi toate traznaile astea facute dupa ce filme pentru copii or fi la moda la momentul respectiv), pe care din pacate parintii nestiutori dau bani
Majoritatea celor care au wii sunt copii de 7-8 ani/l-au luat pentru copiii lor de 7-8 ani,de asta e foarte profitabil sa faci un joc bazat pe un film pentru copii.Nu iti trebuie grafica,nu iti trebuie creativitate,trebuie doar sa ai eroul preferat al copilului in joc si se vinde.
Stiu ca era un joc de worms pe ps2 cu o poveste destul de amuzanta,era ceva cu mayhem.
A_A_A , mie imi plac ambele console, fiecare cu distractia ei :D
Totusi,pentru ps2 nu se mai scot jocuri,de asta ar fi wii o mai buna investitie de viitor,pe ea se scot jocuri de genul fifa 12,wwe 12 etc.
Ma poate ajuta cineva? Joc Grand Slam Tennis si in unele momente nu imi vede corect telecomanda. Am facut recalibrare, am moficat tipul TV-ului, etc. Am un Samsung si cineva spunea ca ar putea fi din cauza TV-ului.
Obisnuieste-te, motion controls nu sunt deloc precise si de multe ori nu o sa mearga.
Nu are ce sa fie de la televizor, ce treaba sa aiba? televizorul afiseaza ce emite consola, miscarile controllerului le citeste bara senzor.
Si mi-e mi s-a intamplat la Wario Ware, dar mi s-a remediat de la sine dupa ceva timp...
Skyward sword officially pre-order, thx Bodo.
Care de aici il mai ia?
Criii criii criii se auzea pe partea de forum cu Nintendo.....