Am incercat si asta ... si multeeeee altele. Totusi solutia era mult mai simpla decat credeam eu: setasem Romania ca tara iar dupa ce am schimbat in UK totul a revenit la normal. Oricum merci de sfaturi :)
Printable View
Am incercat si asta ... si multeeeee altele. Totusi solutia era mult mai simpla decat credeam eu: setasem Romania ca tara iar dupa ce am schimbat in UK totul a revenit la normal. Oricum merci de sfaturi :)
Uitasem de asta, la wii asta e greseala grava, ca nu mai merge nimic online dupa :).
Shameless copy/paste :
Dead Space Extraction (Wii - EA/Eurocom) Details
"EA and Eurocom craft a ground-up Wii prequel with first-person on-rails gameplay."
Publisher: EA
Developer: EA Redwood Shores Studio, Eurocom (assistance)
Release Date: Fall 2009
Quote:
In Dead Space Extraction, gamers will take on the role of an all-new heroine and join a group of colonists struggling to escape the infection that has corrupted the Aegis VII mining colony. In a release, revealed a few general details about the game, stating, "Dead Space Extraction introduces new characters, weapons, enemies, puzzles and cooperative multiplayer gameplay."
Trailer : IGN Video: Dead Space Nintendo Wii Trailer - Survival (First Wii Footage)
E foarte tare ca e on-rails..
First person AND on-rails? Oh Electronic Parts :(
pai e pe sistemul resident evil : umbrella chronicles daca nu ma insel nu ? mie mi s-a parut foarte ok implementarea la re
N-am Wii �nsă am o �ntrebare...
...are cineva de aici (din club) jocul ăsta? Am c�teva �ntrebări legate de două personaje.
Gametrailers.com - Tatsunoko vs. Capcom - Japanese Trailer
Un joc interesant si promitator pe WiiWare: Icarian: Kindred Spirits
Website:Icarian: Kindred Spirits - WiiWare
In-game video:
http://vimeo.com/3849096
Clipuri noi din Monster Hunter 3
Stream - Gamersyde
O!
That is nice.
Da' de The Conduit mai stie cineva ceva? Cand apare or something? Sa dea dracii sa nu fie bun :-|
23.06.2009 se lanseaza The Conduit. A mai aparut un nou trailer, The story trailer.
Kthnks, cre' ca mi-era lene sa ma uit pe IGN. Anyway: as previously stated...ii ia mama dracu if they **** it up.
Din nou preview GT pt. monster hunter...grafica draguta , gameplay de asemenea
Monster Hunter 3 Video Game, Import Preview | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Salut
Donely stiu ca face treaba buna , mi-a mai modat un PS2 si merge perfect , si in ziua de azi ii multumesc pentru treaba de atunci
Intre timp mi-am luat un Nintendo Wii , iar intrebarea mea pentru tine Donely este urmatoarea :
- Se poate moda ?
- Daca mi se strica dupa o perioada de timp dupa ce a fost modat capul de citire , sau o componenta ce apartine internelor Wii se poate schimba / repara .
Astept raspunsul tau
Multumesc anticipat .
Se poate moda, nu cred ca dupa modare este obligatoriu sa apara probleme, pot interveni defectiuni si fara sa modezi o consola, oricum un bloc optic pentru Wii nu e foarte scump asa ca pierderea nu e mare. Iti sugerez sa-l contactezi pe Donely pe mess sau prin thread-ul lui ce se afla la aria Bazar-Console.
O zi buna.
Ieri s-a anuntat un nou joc DBZ pentru wii. Jocul il va avea ca protagonist pe young goku. Au aparut si primele scanuri cu jocul.
MAXCONSOLE - Nintendo Wii - Metroid Prime Trilogy heads to Wii
Quote:
All three games now reside on a single disc. Players can access the game they want from a unified main menu that ties together all three adventures. Through a new unlockables system, players can gain access to in-game rewards such as music and artwork by accomplishing objectives across all three games.