Salutare
Am mare nevoie de cateva star points si nu sunt in tara ca sa le folosesc pe ale mele. Rog pe cei ce au coduri PIN nefolosite si nu le folosesc sa mi le dea si o sa le returnez cand ajung sau gasim noi o solutie....![]()
Multumesc
Salutare
Am mare nevoie de cateva star points si nu sunt in tara ca sa le folosesc pe ale mele. Rog pe cei ce au coduri PIN nefolosite si nu le folosesc sa mi le dea si o sa le returnez cand ajung sau gasim noi o solutie....![]()
Multumesc
Si cand ma gandesc ca am avut o gramada de star point si le-am dat moca....
Chiar nu are nimeni?
---------- Post added 25-08-2015 at 19:51 ----------
Dau un joc de PS3 cui imi da un cod... valabil.
Cred ca daca are cineva te ajuta si fara sa dai jocuri in schimb... Problema e ca 90% din cei care avem console Nintendo le-am modat, fie ca ne place sau nu sa recunoastem.![]()
Am vazut, multumesc. Din pacate nu reusesc sa le inregistrez, mi-au dat si Razu si Templier si nu merge niciunul, nu stiu de ce.
Multumesc oricum!
Ouch. Ciudat, al meu chiar era nou nouț, deabia l-am răzuit. Vezi sa nu se fi terminat perioada de înregistrare și acum sa poți doar să cumperi....
Nu ca am inregistrat mai devreme un Wii pe care l-am cumparat recent si a mers. E ceva de la ei cred ca din 3 coduri primite nu merge niciunul. Anyway, case closed, le dau un mail si vad eu maine.
Multumesc baieti!
Bookmarks