Let's be friends, care e network id-ul vostru ?
Al meu e: AngeReveur![]()
Din pacate momentan sunt foarte putini consolisti care detin un Wii U, dar sper sa se schimbe situatia in curand. Btw, nu vreti sa faceti un review "neaoş" despre Wii U? Ceva din punctul de vedere al unui gamer roman... Ar fi foarte interesant![]()
Sergiu, e pe masura review-urilor. Nici prea-prea, nici foarte-foarte.
Al meu a venit cu consola (ZombiU Pack), ca urmare il joc. Daca ar fi fost sa il cumpar separat, nu merita.
Partea lui buna e ca da intr-adevar sentimentul de survival horror. Daca nu esti atent in fiecare clipa la ce se intampla in jur (inclusiv- sau mai ales- cand te uiti la touchpad dupa inventory etc) ti-o furi original
Problema cea mare e doua:
- te plictisesti repede fiindca repeta aceeasi formula pe toata durata jocului
- implementarea touchpad-ului e proasta; initial pare originala ideea dar in realitate face jocul inutil de "peste mana" de jucat.
Si totusi nu vad decat 2 voturi la Wii U: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...tineti-2012-a/![]()
Alfamonk - acesta este id-ul meu. Hai ca am intrat si eu in clubul asta select (desi mi-au iesit peri albi pana am reusit sa downloadez ceva - parca e totul in slow motion). Va adaug maine ca momentan testez ce poate jucaria![]()
Haha welcome MonkY!
Da, e lent totul pe Wii U comparativ cu PS4 si XB1. Lasa downloadul dar UI-ul se misca in reluare încă. Asta la un an de la release.
Monky cred ca te referi la primul update? Downloadurile de jocuri si aplicatii mi-au mers extrem de repede. Ca sa nu mai spun ca le lasi in download si inchizi consola. Cand vii e totul gata, dar asta tot dupa primul update![]()
Bookmarks