O capodopera a celor de la Nintendo, Super Mario Galaxy il poarta pe, deja celebrul, Mario in aventurile sale de a o salva iar pe Peaches.
Astept impresiile voastre in legatura cu acest joc.
Gametrailers.com - Super Mario Galaxy - Review
O capodopera a celor de la Nintendo, Super Mario Galaxy il poarta pe, deja celebrul, Mario in aventurile sale de a o salva iar pe Peaches.
Astept impresiile voastre in legatura cu acest joc.
Gametrailers.com - Super Mario Galaxy - Review
A fost clar declarat unul din cele mai bune "platform" din toate timpurile si este cel mai bun Mario ever. Pe linga faptul ca are un gameplay oarecum accesibil mai e si super-fun.
SMG este intr-adevar un joc exceptional, dar cine spune ca este cel mai bun Mario ori nu a jucat toate jocurile cu Mario SAU nu le-a jucat in momentul cand au aparut respectivele jocuri.
snk2 eu am inceput cu Mario Bros, Mario fiind unul din personajele mele indragite in copilarie si totusi pot afirma ca Super Mario Galaxy este intr-adevar o saga completa a micutului erou cu musteata.
Acelasi lucru ca dintotdeanuna la platforme Nintendo a dat clasa. A reusit cineva sa-l termine la perfect? Am mai bine de 2 luni de cand nu-l mai joc, pur si simplu eram in stare sa dau fatala la consolate straduiesti sa strangi 100 de banuti iar pe la 90 mori , mai am cam 4 stele cred nu mai sti. POATE MA APUC DE EL cat de curand ca la cel de pe n64 a meritat.
Mai vb
Pacat ca au putine joace WII-ul mai bine s-ar axa pe 2D-uri, cel putin cum a fost seria yoshi si donky Kong super tari farte , cred ca si maine ma apuc de ele daca s-ar putea emula pe ps3 in full HD
Am citit un articol zic�nd că vor să scoată mario galaxy 2. N-ar fi o idee rea , doar că mă g�ndesc ca publicul să nu se plictisească.Opinia mea este ca a tuturor , a fost cel mai super din toată seria.
Super Mario Galaxy a fost ales cel mai bun joc al generatiei trecute, de catre IGN.
Super Mario Galaxy - #1 Top Games of a Generation - IGN
Bookmarks