salut , noul update pt xbox 360 o sa respinga hdd urile care nus de la microsoft?si cand apare noul update pt jocurile cu wave 4?
Salut Don, mi s-a schimbat consola (cu una fabricatie recenta, la garantie) si controllerul vechi nu se sincronizeaza deloc cu consola, in schimb cel care a venit cu consola merge ok.Am mai avut probleme cu controllerul si pe consola veche, dar pana la urma mergea, cu asta noua nu merge niciodata.
Se poate face ceva controllerului?
Mersi anticipat.
Posibil vesti bune si pentru cei cu revizie noua la LiteOn si nu numai, dar sa vedem daca asa va fi....
3iXtreme 1.61 will be available and shortly after on other sources on Tuesday the 27th of this month.
"As many expected, C4Eva has confirmed that iXtreme 1.61 for the samsung, benq and-would soon be available. We do not have precise information on the date of release, but we can expect to have the firmware here next week. Remains more to be seen if this Ixtreme will be also focused on the readers Hitachi.
Now anyone who flashes Xbox's already knows supporting Samsung is well, useless most current and modern drives are BenQ and LiteOn and I'm sorry but c4eva worries about those first, he did it with 1.6. Hitachi was never supported in 1.6....."
a aparut updatul ca am vazut pe un site niste modificari uite http://www.360mods.net/ ms eu am fir galben acolo jos ce am vazut pe net ca inseamna ce e liteOn
Salut, mar interesa si pe mine un cablu vga pentru xbox360 daca ai pe stoc si daca ash putea sa il ridic astazi. Multam
P.S: pretul este de 80?
Salut! Poti sa'mi schimbi si mie ecranu spart de la psp (este 2001 cred). Si poate un pret (inclusiv montare si ecran).
Bookmarks