salut, DVD ROM DRIVE benq sau samsung de X360 ai? la ce pret?
Donely nota maxima !!! ... am modat si eu la el un xbox 360 si totul este perfect. Frate ms si cati mai multi clienti pe care sa ii multumesti !!! Apropo...am si eu o intrebare (ca vad ca te pricepi si stiu ca o sa imi dai un raspuns sigur) : Cam cat va mai dura pana la modarea ps3 -ului ??
Ms incodata si bafta !!
PS2-ul a plecat catre tine azi dupamiaza cu Fancurier.Am lasat bani in cutie pentru modat si cablu RGB.
Sall cat ma costa si pe mine o modare pentru un PS2 SLIM 90004 si spune-mi daca poti zilele astea .Te rog pt ca sunt disperat sa ma joc . Te salut
Miam modat si eu un Xbox 360 la el acu vreo 3 luni si ce sa spun...Omul Lucreaza Perfect,Iti explica tot cwe vrei sa sti,si ce ii si mai tare ii ca face de fata cu clientul.....Multumesc Mult..
Donely you rocks
Un om de nota +10![]()
Mi-am modat si eu un Elite cam acu jumatate de an la tine. Acum ii aud pe unii ca tot vorbesc despre update-u asta din noiembrie de dashboard. Exista vreo posibilitate sa vada ca nu este firmware-ul lui original la dvd-rom si sa primesc ban pe live? Poate sunt doar niste prostii ce vorbesc eu aici... dar na, de aia te intreb ca eu nu ma pricep. Multumesc mult.
Donely, daca nu te superi, pana pe ce data mai ai "program de lucru"? Eu imi cumpar consola abia pe 17 decembrie, si as putea sa vin cel mai curand la Bucuresti pe data de 20(asta ca sa nu dorm vineri intr-o parcare din BUC.).
M-as bucura destul de mult daca as avea consola modata in vacanta de Craciun(fiind inca elev,ultimul an de gimnaziu).
Multumesc anticipat,si astept un raspuns.![]()
THX man pentru PS2-ul modat care a ajuns la Bacau plus un cablu RGB aferent.
Keep up the good work.
salut donely am si eu o mica nelamurire ... spune si mie te rog cum pot sa scot salvarile de pe un card ps2 si sa le pun pe calculator sau pe altceva ca sa nu le pierd.. mentionez consola este modata
Uite cauta aici ia legatura cu omul, caci sigur are ce cauti tu.
http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/
Bookmarks