psp 3000x se modeaza?
Treci cu ea sa o vad si eu si stabilim atunci ce si cum facem.
---------- Post added 28-06-2010 at 08:08 AM ----------
NU
---------- Post added 28-06-2010 at 08:08 AM ----------
Numai daca versiunea de FW din el nu depaseste 5.03
Salut
Nintendo WII 4.3E -> se mai poate face ceva?
(n-a avut bomber pe el, asa a venit din magazin)
sal !! am si eu nevoie de cauciucurile de pe joistyc ps3 !! ai ideie unde gasesc!!!! ????? merci !!!
Salut!
As avea nevoie de:
-Capac de baterie extinsa pentru psp2000 (pt baterie fat)
-Folie de protectie
-Cordeluta PSP neagra cu dogtag
-Capac UMD psp transparent
-Husa silicon neagra (transparent daca se poate)
-Baterie psp fat 1800mAh (originala)
-Faceplate negru psp2004
-Casti intrauriculare
-Incarcator baterii
-o geanta multifunctionala pentru psp si accesorii
Ma poti ajuta cu toate astea? Cat m ar costa?
O cunostinta de-a mea detine un PSP 3000. La vremea cand l-a cumparat acesta nu putea fi modat decat prin metoda aceea temporara unde trebuia sa respecti anumite lucruri pentru a nu i se duce modarea (a nu scoate bateria dinauntra, a nu lasa bateria sa se descarce etc.). A incercat sa instaleze un firmware 'full' (5.50 GEN D2) si acum nu se mai deschide absolut deloc. Am incercat sa facem schimb de baterii dar tot nu se deschide. Am intrebat o persoana care modeaza PSP-uri ce-i de facut si aceasta mi-a spus ca trebuie schimbata placa de baza cu una de la un PSP 2000. M-am gandit ca totusi ar putea functiona din nou si daca s-ar incerca din nou o modare pe el.
La deschidere beculetul verde este aprins dar nu se afiseaza nimic pe ecran. Deasemenea cand il bag la incarcat beculetul devine portocaliu, deci se comporta normal numai ca pe ecran nu apare nimic.
Poti face ceva in legatura cu asta? Daca da as vrea sa stiu pretul.
Multumesc anticipat!
PS: Mi-am modat 360-ul la tine si profit de aceasta ocazie sa-ti multumesc! Merge perfect! Desigur la reputatia pe care o ai nici nu ma indoiam!![]()
Mi-am cumparat un360 Jasper (fabricat in iulie '09), as vrea sa il modez cat mai repede
.
Bookmarks