Mor de ciuda ca a aparut demo la FIFA 11 pe PSN si nu il pot downloada..pt ca nu am 3.42![]()
Mor de ciuda ca a aparut demo la FIFA 11 pe PSN si nu il pot downloada..pt ca nu am 3.42![]()
Ceva informatii legate de ban ? Pe vremea cand nu era 3,42 , ai intrat online dupa ce ai facut jb ? Ai avut vreo problema cu contul ? Mersi, as fi interesat sa cumpar si eu pe viitor si m-ar ajuta cateva raspunsuri.
Momentan nu se poate juca online cu consola in mod jailbreak, pentru ca merge numai pe FW 3.41. Cand a iesit prima data pentru 3.41 o perioada nu au fost probleme, pana a iesit 3.42. Daca faci update la 3.42 la revedere jailbreak deocamdata.
Pana nu o sa iasa versiune pentru 3.42 joci numai offline.
am si eu o problema cand incerc sa ma conectez la psn imi zice the connection to the server timed out.(80710092) .ce pot face ?
O intrebare: se poate face back-up pe un HDD extern formatat NTFS sau trebe musai FAT32? Merci!
sal eu am ps3 slim si am facut update la system vroiam sa stiu daca jailbreak-ul merge si pe 3 42 adik daca am 3 42 si folosesc unul de 3 41 merge sa joc normal nu neaaparat p net???mersi
Daca ai facut update la 3.42 deocamdata nu merge. Asteptam sa iasa update pt 3.42.
---------- Post added 16-09-2010 at 08:17 AM ----------
PS3 Firmware 3.50 Adds 3D Blu-ray Movie Support September 21
Sony has announced at TGS 2010 that the PS3 Firmware 3.50 update will arrive next week on September 21, and include 3D Blu-ray movie support as expected according to Engadget
PS. Sa vedem cat de repede o sa iasa update la jailbreak pentru 3.42 sau asteapta sa vada ce este cu 3.50....
De maine dupa amiaza, incep livrarile pentru noua versiune de modchip PS3 Jailbreak Groove-Break !!!!.
Cei care au precomanda facuta au prioritate.
PS3 Update 3.41
http://deu01.ps3.update.playstation....7/PS3UPDAT.PUP
Sper sa nu ma lasi iarasi pe dinafara.
Tine cont de faptul ca am facut comanda inca de la primele livrari.
Salut
Care este diferenta intre PS3 Jailbreak, PS3 Groove sau PS Freedom?
Toate fac acelasi lucru?
Bookmarks