ms don sa traiesti 1000 de ani sa ajuti pe toata lumea. daca nu erai tu nu stiu ce se alegea de consolele noastre. bv maestre.. tot respectul meu pt ceea ce faci si pentru ajutorul care ni-l oferi
ms don sa traiesti 1000 de ani sa ajuti pe toata lumea. daca nu erai tu nu stiu ce se alegea de consolele noastre. bv maestre.. tot respectul meu pt ceea ce faci si pentru ajutorul care ni-l oferi
am modat joi dupa amiaza un xbox 360 cu LT+, ca de obicei profesionalism desavarsit. un mare om. mii de multumiri. Daca aveti vreo prob nu exitati sa apelati la ''The Chip Master''. Tot Respectul cuvenit
Don zi-mi si mie cat ma costa in total stickul cu downgrade ? Downgradul il fac eu.Ma intereseaza pretul final.
daca nu apare un playload curand pentru jocurile noi degeaba avem jailbereack
are cineva vreo stire in leg cu asta cand o sa putem sa jucam jocurile mai noi![]()
Donely, pana la urma ce se poate face in legatura cu demodarea aia de psp? Da-mi add pe mess si vedem cum se poate rezolva problema, avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti(trimit consola prin posta sau ceva
). De asemenea, cam cat m-ar costa?
![]()
Modelul nou care va disponibil de luni respectiv E3Card Reader costa 99 Ron
---------- Post added 11-12-2010 at 09:14 AM ----------
Se lucreaza pe jocurile care cer 3.50. Un pic de rabdare
---------- Post added 11-12-2010 at 09:16 AM ----------
Banuiesc ca vrei sa o modezi si nu sa o "demodezi". Ce PSP este si ce versiune de fw are in el ?
nu. ai citit bine: vreau sa o demodez lol (sa o fac sa nu mai fie modata si sa mearga multiplayer-ul si toate celelalte feature-uri...acuma am cumparat GoW Ghost of Sparta si nu imi merge jocul original pt ca am consola modata
). La system software scrie 5.50 GEN-D3
... Deci ce e de facut? Am incercat sa formatez cardu, sa instalez ultimul update luat de pe site-ul Sony da nimic nu a mers
. Asa ca apelez la tine, Chip Master
![]()
Don cum se poate evita stricarea blocului optic la PS3? e indicat sa se stearga de praf consola? mersi
Si mai zi-mi te rog mult pentru a rula jocurile mai mari de 4gb de pe PC, partitia HDD-ului trebuie sa fie neaparat in format FAT32? sau poate si pe NTFS?
Salut! Un cablu vga ptr xbox 360 si un play and charge kit cat ma ajung(preturi separate te rog) ! Nu vreau cablul sa fie neaparat original! Stima!
PS3 Usb Jailbreak
donely ai incercat la cineva faza asta? dupa downgrade va merg filmele bluray?
Bookmarks