sall donely crezi ca se va putea moda psp 3004 pana la sfarsitul luni.
sunt nou pe forum si nu pre am inteles...scz daca deranjez pe cineva
sall donely crezi ca se va putea moda psp 3004 pana la sfarsitul luni.
sunt nou pe forum si nu pre am inteles...scz daca deranjez pe cineva
Salut,
Sunt nou pe forum si din ce am vazut in mesajele anterioare toata lumea este multumita de cum lucreaza Donely.
Am si eu un PS2 scph 70004-slim si as vrea sa stiu ce se poate face ptr a-l moda, dar si daca se poate "atasa" un harddisk la el ptr a nu obosi blocul optic. multumesc.
Salut Donely, vreau si eu un lcd pt psp slim ai pe stoc? daca da poti sa trimiti cu curier rapid ?
Mai fratilor e sfarsit de ianuarie 2009 si inca nimic de PS3, donely ceva perspective de viitor?
As dorii si eu sa imi modezi un xbox 360 doar ca sunt din Arad. Cum putem face?
Multumesc
sal donely...am si io o intrebare...Este adevarat ca s-au pus coduri de siguranta la psp-uri cam din octombrie 2008??(asta mi-a spus un baiat tot cu modarile este si el)
PS:Vinerea asta cred ca iau un xbox360...la u apelez cu siguranta pt modare![]()
"For the PSP-3000, it is impossible to start a Pandora battery and there is no doubt that the same security checking IPL has been put in place.
Both are distinguished by the fact that the TA-088 v3 can start in service mode, but it is impossible to save any custom firmware because it checks in the hardware"
Deocamdata nu.
Salutare,
Schimbat bloc optic si modat un PS2.Totul fara probleme chiar daca sunt din provincie.Ms. Donely.
Bookmarks