scrie in spate la consola data fabricatiei unde e si alimentarea, de exemplu la a mea scrie 2010-07-07, deci 99% ca este 9504,adica o sa se poata moda la un moment dat
de cand tot aud acest "curand" inca din decembrie UOFFFFFFFF
o sa revin cand ajung acasa cu data fabricatiei pentru a elucida misterul![]()
Salut Don..poti repara blocul optic la un ps2 slim (nu mai citeste cd-urile). Daca poti sa dai un mail la :[email protected] cu un raspuns. Multumesc anticipat!
am ajuns acasa...data fabricatiei consolei mele este 2010-06-13....nu mi-am inchipuit ca am o consola asa veche))
dar acum ma bucur de vechitura pe care o am))
credeti ca am acel 9504...sau cat e ? tin sa precizez ca am facut un update cand am intrat pe live...este vreo problema ?![]()
MULTUMESC MAESTRE DONELY...sunt tipul care te-a necajit Duminica seara cu modarea xbox:X:X:X...sunt foarte multumit...multumesc inca odata si cand vin in Bucuresti poate stam si la un pahar de vorba
NOU pe stoc urmatoarele produse sigilate la cutie:
Pistol suport pentru PS3 MOVE = 40 ron
Cablu prelungitor pentru Xbox 360 Kinect Sensor = 50 ron
Sursa alimentare 220V pentru Xbox 360 Slim = 170 ron
Sursa alimentare Xbox 360 Kinect Sensor Europa = 80 ron
HDD Hard Drive Disk, 250 GB pentru Xbox 360 Slim = 250 Ron
New Classic Pro Controller pentru Wii = 50 ron
NOU pe stoc urmatoarele produse sigilate la cutie:
Pistol suport pentru PS3 MOVE = 40 ron
Cablu prelungitor pentru Xbox 360 Kinect Sensor = 50 ron
Sursa alimentare 220V pentru Xbox 360 Slim = 170 ron
Sursa alimentare Xbox 360 Kinect Sensor Europa = 80 ron
HDD Hard Drive Disk, 250 GB pentru Xbox 360 Slim = 250 Ron
New Classic Pro Controller pentru Wii = 50 ron
eu am data de frabricatie 28.06.2010 Xbox 360 SLIM Model 1439 deci credk o sa am noroc![]()
Official fu*kPsn 0.6 with ConsoleID Hiding Released
We apologize for previously reporting that fu*kPSN 0.6 had been released. That version was not official and many users complained it did not work. Drizzt has officially released fu*kPSN 0.6 today, which is fully working and does hide your ConsoleID. If you previously downloaded 0.6 from our last article, we suggest you delete it and get this new version.
Installation
1. Install dev_blind.pkg and OpenPS3FTP on your PS3 (using FTP, external USB or what else)
2. Launch dev_blind and make it mount the flash
3. Open OpenPS3FTP
4. Connect via FTP to PS3 (using username root and password openbox)
5. Go to /dev_blind/data/cert
6. Rename CA27.cer to CA27.cer.bak
7. Put my CA27.cer as /dev_blind/data/cert/CA27.cer
8. Set the PS3�s PRIMARY and SECONDARY DNS server to your PC�s IP address
9. Reboot your PS3
10. Start fu*kPsn-v0.6.exe
11. Enjoy with PSN
Warnings
If you have followed the OLD guide you need to rename the original CA27.cer to CA27.cer.bak and (my) CA24.cer to CA27.cer and you have to restore the old CA24.cer, by renaming CA24.cer.bak to CA24.cer
This is needed since some games use the original CA24.cer
If you lost original cert, you can take it here
FAQs
Q: fu*kPSN does not start or prints �Address already in use� as error
A: Close anything that is using port 80 or 443, try also to close skype and to disable ICS if you are using it.
Bookmarks