donely, se poate repara un ylod....?
Salut. Am iXtreme 1.1, exista vre-un risc daca fac update la ultimul dashboard via USB stick?
Multumesc frumos anticipat!
Donely tocmai mi-a "rezolvat" cu succes un 0225 Winbond. Il recomand cu incredere plus ca omul este si foarte prompt. Eu fiind din provincie miercuri am trimis consola, vineri am si primit inapoi minunatia. Multumesc mult Donely. Toate cele bune din partea unui client multumit.
Salut! Vreau sa achzitionez o consola xbox 360 slim 250 gb de la emag noua, intrebarea mea este se poate moda? daca da mai ramane consola in garantie dupa modare? multumesc! Consola XBOX 360 HDD 250GB CDM7040116-885370127164 - eMAG.ro
Salut. Am intrat azi in posesia unui move starter pack, am introdus discul demo intr-o consola modata 3.55 cu multiman ca manager. Dupa cateva ore de joc am scos discul demo si am vrut sa incarc un alt joc cu multiman.
Surpriza !!! nu mai apare multimanul si implicit nici imaginile discurilor de pe Hdd-uri.
Desi nu mi-a cerut update nici unul din demo-urile de pe disc si nici la net nu este conectata consola, am verificat totusi fw-ul. A ramas tot 3.55 . Detin consola de 1 sapt., nu am prea multe cunostinte asa ca intrebarea mea este:
1.In clipa asta mai este modata cwf3.55 sau exista posibilitatea de a-mi modifica wf-ul fara sa ma intrebe iar actualul wf sa fie cel oficial 3.55?
2. Daca mai este modata inca, unde este multimanul si cum pot sa il repar ?
Multumesc de raspuns. Deja am luat in calcul varianta !Ii trebuie o remodarea daca nu isi revine.![]()
Auzi donely esti interesat sa cumperi un xbox 360 arcade pentru piese? are E74 pentru a doua oara in acest an...odata l-am reparat...ma gandesc k poate iti trebuie pentru piese...anunta-ma daca ai nevoie.
am un ps3 care a fost modat cu cfw3.55, dar acum nu stiu cum dar are versiunea 3.66.....se mai poate face ceva sa-l remodez?
pierzi garantia ! Daca te da bani afara din casa desfal marezi cu o pagina doua mai in jos poze cu codurile de pe chip .
Am o intrebare Donely as dori sa acizitonez un ps3 nu pream am bani sa cumpar jocuri originale , intrebarea mea este pe ce trebuie sa le pui jocurile ex: dvd,Cd,dvd dual layer ca sa le joci pe ps3?
P.S. Stiu ca consola trebuie modata
Eu am asta si nu cred ca are garantie
Xbox 360 Console: Amazon.co.uk: PC & Video Games
ce ziceti? Sa o desfac?
Mai bine da-mi mie data de fabricatie a consolei si iti spun eu ce chipset ai. NU o sa sti sa o desfaci cum trebuie si ai sa rupi pe acolo cleme etc
---------- Post added 22-08-2011 at 07:38 AM ----------
Ia datele mele de contact sun-ma si am sa iti explic despre ce este vorba.
Bookmarks