am o intrebare dak se poate pentru donely un ps3 se vede mai bine cu cablu vga decat pe component?
Printable View
am o intrebare dak se poate pentru donely un ps3 se vede mai bine cu cablu vga decat pe component?
Sunt softuri care se pun separat dupa modare. Ecranul verde il rezolvam din meniul consolei, cand o sa vi cu ea la modat.:rulez::rulez:
---------- Post added 27-11-2009 at 03:54 PM ----------
Poti sa ii faci ce update vrei inainte de modare. Cand ajungi in tara luam legatura si vi cu el la modare.http://forum.computergames.ro/images...eadbanging.gifhttp://forum.computergames.ro/images...eadbanging.gif
Poti sa redai functionalitatea la Xbox 360 de a instala jocuri pe HDD dupa ce a fost banat? .Vad ca a aparut o metoda.
man intercooler de xbox 360 ai?daca da la ce pret
Salut Donely , urmeaza sa imi cumpar un XBOX 360 dar nu stiu ce model sa-mi aleg Arcade , Pro sau Elite si maxim pana-n care luna se pot moda modelele din anul 2009 ?
Si daca imi cumpar dintr-un magazin il poti face modarea ca sa nu pierd garantia ?
Maestre, consola modata a ajuns la mine! Din nefericire, tipul care a fost cu ea (vineri la 11.30) a uitat sa te mai intrebe ce FW ai pus in ea :)) Poti sa ma luminezi?
Multumesc si spor la treaba in continuare!
Sa aiba hdd. Daca data de fabricatie ar fi pana in luna iulie ar fi ok. Dupa luna iulie, poti nimerii din lotul care nu este modabil deocamdata.
---------- Post added 28-11-2009 at 12:11 PM ----------
Daca este cu dvd-rom LiteOn are FW ixtreme 1.6
Foarte adevarat :)
am citit pe unii ca dupa modare cu modbo 760 anumite dvd-uri cu filme n-au mai mers. parca totusi se zicea pe aici pe undeva ca lentila nu trebuie recalibrata. e posibil asa ceva? sau care ar fi cauza?
salut
ma interseaza si pe mine un controller si un nunchuck
da era vorba de backup. totusi, inainte de modare ar fi mers, cica. e posibil ca modarea sa afecteze laserul? ma rog, intreb si eu ca habarnistul...
am un ps3 si vreau sal conectez la monitor ... samsung de 20 ... normal este un monitor cumparat din magazin acum 6 - 7 luni ... chestia e ca daca o sa pot sal conctez prin cablul hdmi - dvi (cred ca asta e bun) nu o sa am sunet :P ... cam la ce pret este un cablu ?