Buna,
ai cumva, daca exista pentru ca eu nu am vazut pe nicaieri, cablu vga sau dvi ori hdmi pentru Wii?
mersi anticipat,
andrei
Printable View
Buna,
ai cumva, daca exista pentru ca eu nu am vazut pe nicaieri, cablu vga sau dvi ori hdmi pentru Wii?
mersi anticipat,
andrei
salut,cit mar costa o modare wii soft si una cu chip.stima
Am modat un Xbox 360 Elite la Donely....nota 10 ! Un adevarat profesionist in ceea ce face. Serios, de incredere si extraordinar de rapid :). Multumesc mult !
azi am modat si un un xbox 360 jasper, model nou un adevarat profesionist, mersi frumos , inca o data nu neai dezamagit:):D:), daca ai putea sami spui cam ce dvd am si eu si cu ce ixtreme e modata ( dak e cu LT 1.1 ) ca am uitat sa te intreb. Oricum mersi inca o data:)
200 ron costa si una si cealalta.
---------- Post added 03-06-2010 at 07:43 AM ----------
Multumesc !:rulez:
---------- Post added 03-06-2010 at 07:44 AM ----------
Ai dvd-rom LiteOn si FW este ixtreme LT 1.1=D>
Salut!Sunt nou pe forum de 5 aprox. minute:D.Vreau sa imi cumpar un xbox 360 elite.Am vazut la emag o oferta destul de buna: Consola XBOX360 360 Elite, 120 GB, Controller wireless, Casti + Joc Halo 3 + Fable 2 52V-00304
Problema este urmatoarea: este o consola cu chipset jasper?(daca ajuta cu ceva, seria este 52V-00304).
Si, inca ceva:este cineva din Arad care stie sa modeze xbox360?
Scuzati daca am gresit sectiunea.
Multumesc!
Salut! Donely am un ps2 (SCPH-77001) si vreau sa il modez.. crezi k ai timp sa il modezi joi in jur de 10 dimineata? Daca da dami adresa ta pls..:D
Cand pot sa trec cu un x360 pt update de firmware. Vineri dimineata e ok?
salut! imi cer scuze daca intrebarea care o pun este putin tampita sau mai exista pe forum , dar vreau sa imi iau un xbox 360 si as vrea sa intreb : daca imi iau un xbox pal modat merg numai jocurile pal sau si cele ntsc , si invers daca imi iau un xbox ntsc modat merg numai jocurile ntsc sau pal. Si daca xbox ntsc merge modat ? pentru ca cel pal stiu ca se modeaza sigur . Multumesc !
Si inca o intrebare :care este diferenta dintre jasper si falcon si ce imi recomandati ?
Am facut astazi un update la Donely, profesionist ca intotdeauna. :O)
ok, ms Donely !
Abia acum am ajuns sa dau drumul la 360, a mers! Thx Donely!
deci daca am un xbox modat pal pot juca doar jocuri pal sau si ntsc si region free ! , iar pe cel ntsc modat merge doar ntsc ,region free si pal ?
controlerul wireles care vine in cutie xbox360 are si cablu ca sa te poti conecta la consola daca ramai fara baterii? si daca am bagat pt prima data un joc in consola ce face se instaleaza si nu mai trebuie sa bag cd cand vreau sa joc a doua oara sau se instaleaza si trebuie sa bag cd cand vreau sa joc a doua oara ?