daca dai cateva pagini mai in spate il gasesti
Printable View
ok ,am inteles o sa ma uit dupa el .am o intrebare am un ps3 slim si inca nu l-am conectat la internet adica nu mi-am facut cont pe psn .daca imi fac cont se face update la 3.42 automat ?
http://www.consolegames.ro/forum/f41.../index113.html
Ai aici tot ce vrei sa gasesti.
Nu te va intreba inainte daca vrei sa faci update,contul de PSN ti-l poti face si de pe PC accesand PlayStation Romania si dai SIGN UP si cand o sa apara un update la 3.42 pentru acest PS Jailbreak tu ii vei face o usoara revizie de la tine acasa si apoi te poti conecta linistit la PSN Store net etc. Vezi sa iti faci contul pe UK sau USA ca pe Romania nu merge cand vrei sa intri pe PSN store.
Gata am confirmarea ca lotul cu revizia noua pleaca maine. O poza cu noile Jailbreak-uri gata de plecare.:rulez:
Vreau sa va anunt ca Dongle`urile care le trimite Donely saptamana asta cele din pozele de mai sus au support pentru versiunea 3.42 :) Deci v-om putea intra online sa jucam :D .Dar aveti mare grija... Inca nu faceti update la 3.42 pana nu va da Donely unda verde totusi.
adica poti sa il folosesti si cu versiunea 3.42? eu o am deja instalata ...
sal am cumparat si eu un PsGroove de la tine si am incercat exact ca in tutorial dar nu imi apare "install package folder" am firmware 3.41 hdd extern si 2 usbstick-uri formatate fat32 si cu programul recomandat de tine pe care am pus fisierul "manager.pkg" de aici de pe site cum led-ul de la groove se aprinde verde si ramane aprins cum pot sa fac ? ...
sal donely, am si eu o-ntrebare, mai e valabila treaba aia la x360 cu jtagu ca nu se poate face decat daca ai dashboard sub 8xxx sau asa ceva? sau ai trecut peste etapa asta? k tare m-ar interesa!
10x!:-/
Spre mine. Joi incep livrarile:rulez:
---------- Post added 13-09-2010 at 07:29 AM ----------
Dap. Nu te uit stai linistit. Am sa postez aici cand le primesc.
---------- Post added 13-09-2010 at 07:31 AM ----------
Man nu mai crede tot ce vezi pe youtube. Deocamdata toate Dongle-urile din lume suporta numai 3.41. Cand o iesii si pentru 3.42 atunci o sa putem sa ii facem update la dongle.
*darkcip
Ceva nu este in regula. Treci cu el sa il vad si eu.
---------- Post added 13-09-2010 at 07:34 AM ----------
NU au trecut si nici nu cred ca or sa mai treaca.:wall:
---------- Post added 13-09-2010 at 07:56 AM ----------
PSGroove Coming for all PS3 Firmwares
RichDevX has tweeted that he has successfully been able to execute lv2 code on a debugging station. You might be asking why is that important or what does it mean. Well with this new achievement he has stated he will be able to port PSGroove on both debug AND retail consoles on firmwares lower than 3.42. This especially comes in handy for people still running 3.15 as they will be able to keep OtherOS and still perform the exploit.http://forum.computergames.ro/images...eadbanging.gifhttp://forum.computergames.ro/images...eadbanging.gif
Se poate transfera un joc din ps3 pe HARDUL EXTERN?
Am si eu o intrebare, daca nu vreau sa mai folosesc stick-ul, se poate reveni la setarile originale ale consolei print-un format sau restore to factory settings, adica sa nu ramana urme in consola ca s-a folosit acest stick pentru back-up?
salut, am si eu cateva intrebari.
am un 360 si vreau sa-l conectez la monitor, dar in asa fel incat sa fie si boxu si calcu conectate tot timpu, sa nu tot schimb fire.
deasemenea sunetu de la xbox vreau sa-l conectez la un sistem 5.1 ... are 2 intrari rosu/alb.
poti sa-mi zici ce cabluri am nevoie, daca le ai pe stoc, cat m-ar costa si in cat timp ar ajunge (sunt in cluj) ? si cum se face plata ?
mersi si scuze de detalii vagi dar nu ma pricep la astea.
(monitoru ii un acer de 22 cu rezolutie maxima 1680x1050)