de modare xbox 360 slim mai aveti ceva noutati ?...ms anticipat de raspuns
Printable View
de modare xbox 360 slim mai aveti ceva noutati ?...ms anticipat de raspuns
Salut, deabia astazi am venit si eu in oras si am avut timp sa umblu putin la psp. Multumesc mult pentru reparatie/modat. Acuma in schimb am 2 probleme, am uitat cum sa il modez si nu as vrea sa il stric iar a 2-a problema ar fi joystick-ul analog, care in continuare trage, in jos. Am intrat pe o pagina web iar mouse-ul sa dus imediat in jos cum facea si inainte. :( Vreo solutie? Eu il pot trimite prin cineva la Bucuresti miercuri, dar nu stiu cat poate sta in oras. Multumesc si o seara placuta!
sunt in targoviste si vin maine la bucuresti.imi poti moda si mie un ps3 160g???la ce ora si unde???merci si astept raspuns!
Salut Donely.Am si eu o problema si am fost indrumat catre tine.Porturile de la consola mea PS3 ( Fat 40 Gb) nu mai functioneaza.Controlerul nu mai incarca , nu-mi vede nici un stick si nici un alt accesoriu pe usb.Exista vreo sansa sa poate fi remediata problema, iar daca nu cum pot sa-mi transfer datele pe cea noua( pe care voi fi nevoit s-o cumpar.) ?
Multumesc anticipat
Suna-ma !
---------- Post added 22-02-2011 at 09:02 AM ----------
0722 766149 si vorbim unde si cand
---------- Post added 22-02-2011 at 09:03 AM ----------
Cel mai bine da-mi un telefon sa iti cer niste detalii:rulez:
se poate downgrade de la 3.56 la 3.55 ????
sault don ai cumva un controller de ps3 (am vazut ca nu e in lista dar nu strica sa intreb) chiar si second hand sa fie mai ieftin
sal
---------- Post added 23-02-2011 at 01:22 AM ----------
Sal am si eu o intrebare,se poate moda o consola ps3 care are deja instal versiunea 3.56 fara sa am probleme cu ea sau trebui sa mai astept pina iese si pt versiun asta noua ceva va multumesc.CATA.PLOIESTI.
ASTEPT RASPUNS.
salut Don , ti-am lasat si un off line pe mess, m-ar interesa un Xbox Elite HDMI modat tot, din 2010 , 2009.
id mess: the_mind_circus @ yahoo.com
Lasa mi un off line daca ai ceva in 3 ore vin la bucuresti
Multumesc
salut...un XBOX classic ,an de fabricatie 2005 ,mai modezi ,donely ?
Azi am trimis o consola xbox360 la modare......abea astept intoarcearea ei...si ms don ptr servicile acordate
Am si eu o intrebare , am un ps3 cred cai 1 model aparut si functioneaza perfect inca, am versiunea 3.30 , daca il modez si dupa 3 luni sa zicem ca ma razgandesc si vreau sa joc online , ii pot scoate modarea? sau odata ce ii modat nu mai pot reveni ? ms anticipat
Salut Donley. Am si eu un ps2 slim 75004 nemodat , dar am in meniul lui Browser, Configurate setting si launch free mc boot asta pentru ce este din cate am auzit ar fi o modare si asta, dar eu intru in el si imi iese astept putin si apare la meniul normal. In concluzie ce este launch free mcboot ala ?. Stima