Salut, PCB mxic pentru Xbox 360 Slim ai?
Printable View
Salut, PCB mxic pentru Xbox 360 Slim ai?
Am sa il caut
---------- Post added 05-08-2011 at 08:22 AM ----------
NU am ce sa fac comandante cu el. Primesc scula saptamana asta cu care am sa fac modarea pe pcb-ul de la dvd-rom fara sa pun nimic aditional. Si Sputnik nu lucreaza decat daca ai chipset MX. Pentru Winbond asteptam o metoda mai safe. Thx oricum
E perfect daca primesti saptamana asta..si cam cat va costa?
Aia stiu...intrebam daca ai cumva un pcb cu chip mxic de la vre-un dvdrom bulit sau poate ai schimbat cu tx pcb si ti-a ramas. Ok mersi.
Sent from my iPhone
Perfect. Si toate 0225-urile pot fi modate asa sau trebuie sa aiba ceva in plus? Trebuie sa mai verific ceva la ea?
Multumesc mult Donely,astept mail-ul tau !
Pai si tu zici ca faci asta fara a pierde garantia dar ca sa aflu daca am MXIC sau winbond nu o desfac si pierd garantia?
xbox slim 4gb din 11.04.2011 se poate moda?
Pai eu sunt din Pitesti...nu vreau sa vin degeaba la tine. In caz ca te ajuta e facut pe 25.01.2011
as desfaceo si eu dar mie ca rupt sigiliul si ... din cate stiu am liteon modelul.
Atunci ai un ghid cum sa o desfac sa nu pierd garantia? Dupa cum am zis nu vreau sa vin pana la tine si sa descopar ca am Winbond
@adrian82
@macabis2
Nu aveti ce trebuie ca sa il deschideti voi. Aveti rabdare si veniti cu consolele sa le desfac eu sa vedem despre ce este vorba. NU incercati asta singuri acasa.
si metoda cu datul gauri in procesor :P cea ce nu e recomandat http://www.youtube.com/watch?v=WzbPv...eature=related
Pai sunt din Pitesti si nu as vrea sa vin degeaba