Il lasi asa ca ii fac eu toate update-urile
Posibil curand.
Sa nu depaseasca luna martie ar fi cel mai bine sau maxim luna iulie 2011
SLim sera SCPH 90004
Printable View
Il lasi asa ca ii fac eu toate update-urile
Posibil curand.
Sa nu depaseasca luna martie ar fi cel mai bine sau maxim luna iulie 2011
SLim sera SCPH 90004
Multumesc Don,cum o ia,vin cu ea la tine!
Multumesc mult Donely, sper sa apara cat mai repede posibil.
Multumesc pentru suport.
Freestyle-Dash-2.0-RC-2.2 - versiune noua de FSD - freestyle dash pentru cei cu consolele modate RGH.
Se poate regla acum si viteza la ventilatorul dela slim si multe alte bug-uri rezolvate si o mai mare stabilitate.
Instalare:
Se intra in XeX Menu din Homebrew apoi cu RB de la controler se intra in HDD1: se sterge directorul Freestyle actionand submeniul cu Y de la controler apoi de pe un usb pe care a-ti pus noul FSD, se copiaza acesta in HDD1: apoi se excuta freesyle.xex din el sau se da un restart la consola.Trebuie dupa aceea sa dati calea din FSD setings, Content setings\ Manage Game Patch, Change Path pentru jocuri, programe ,etc
**** FSD2.2 Final - Released December 3rd, 2011 ****
**** Thanks go out to our dedicated beta testers and the community!
**** Note: All skin customizations w
**** Enjoy!
Download: http://www.megaupload.com/?d=OUO5DFTJ
salut don un psp cu ofw 6.60 se poate moda? cat costa?
ce este x360-key, se poate folosi in loc de modare? este un accesoriu aditional modarii? se poate aduce (in caz ca e ceva de capul lui)? multumesc
Salut!
Am luat un xbox de la black friday, varianta cu 4gb si kinect.
Cred ca data de fabricare este 14 septembrie 2011. Se poate moda? In orice fel?
Si alta intrebare: daca ii iau hard disk, are importanta ce aleg? Sa fie extern, intern...
Si alta intrebare :d I-am facut update... cand mi-a cerut, ca sa pot instala demo-uri... Am gresit? Sa mai fac daca imi mai cere?
Multumesc!
Multumesc DON ! Am RGH "Xecuter Coolrunner rup consola gata... o iau la munca cu mine =))
Salut! Cat ma costa o modare cu ultimul LT?
daca am avut update dash 2.0.13604 si am modat consola xbox 360(2008-07-03) cu lt-2.0 este adevarat ca nu pot sa joc jocuri cu ap 25
mai vreau sa intreb cat costa un ecran de psp 2004 si o baterie :D
te rog sa imi raspunzi
Salut.
Poti sa repari si un controller de xbox 360?
Problema ar fi ca reactioneaza cam greu cand apas inauntru stick-ul stang.Face click-ul insa trebuie sa apas mult mai tare pentru a lua comanda.Cam greu sa il folosesc in jocuri care pentru a sprinta trebuie apasat stick-ul in interior..
Daca nu,nu stii unde l-as putea repara ?
Multumesc mult !
Uite nu vreau sa ma cert cu nimeni tot ce vreau e sa stiu ce pot face ca sa nu risc sa mi se intample acea eroare si sa ma pot conecta la net (consola mea e decodata).... si mai vreau sa stiu daca trebuie neaparat sa faci update consolei daca jocul e original ca am auzit ca nu trebuie neaparat si mar interesa sa stiu ca daca trebuie sa ii fac update pana la craciun. Plz spunetimi daca stiti.
Nu se poate moda inca.
Deocamdata nu.[COLOR=Silver]
[/QUOTE]
Al 3-lea cu mfr date 14-09-2011 cel putin pana acum, daca se poate face ceva la aceasta consola (4Gb) astept cu nerabdare :) [email protected]
salut un sunt posesor de ps3 dar as vrea sa-mi iau un xbox kinect intrebarea este se poate moda orice versiune chiar si cele noi care exista acum in magazin daca da as vrea sa stiu cat ma costa