Craciun fericit tuturor! Craciun fericit Donely! Multumim pentru toate lucrurile bune pe care le faci pentru comunitatea de gameri! Sarbatori fericite!
Sent from my MZ604 using Tapatalk
Printable View
Craciun fericit tuturor! Craciun fericit Donely! Multumim pentru toate lucrurile bune pe care le faci pentru comunitatea de gameri! Sarbatori fericite!
Sent from my MZ604 using Tapatalk
Disponibila modare pentru xbox 360 fat cu noul iXtreme LT+ v3.0 pentru cele cu drive Benq si Liteon.
C4E�s iXtreme LT+ in association with Team Jungle & Team Xecuter
----------------------------------------------------------------
Official release of the iXtreme LT+ v3.0 for Benq and phat Liteons
- Support for topology data on AP25 enabled titles. Will correctly answer any ap25 challenge eliminating need for dae.bin
- No need to make new backups everytime dae.bin is updated on console Topology Data
I would like to wish everyone a merry xmas and a happy new year. I look forward to the challenges ahead.
Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process.
Thanks also go to Team Xecuter for their support to this project.
Salut . In ce consta mai exact LT 3.0 ? Merci
Donely, sa inteleg ca pentru fat-ul meu Jasper cu LiteOn, care s-a demodat de la un joc, acum ai ce sa-i faci?!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Fifa 12 de care e?
Deci daca fac stealth updateul fifa 12 va mai merge sau nu? Momentan numai fifa 12 ma joc si pana voi trece la alt joc voi veni la tine sa o fac cu 3.0
Mnoah..o sa o trimit dupa ce se termina vacanta ca sa nu ma plictisesc...deci daca fac updateul mai merge fifa?
Salut Donely vreau sa-mi fac si eu update la Lt. 3.0 am vazut ca a dat c4eva release-ul.Imi poti spune cand esti liber (ca doar este Craciunul)? Mersi!
Sal baieti,sal Don,putem face ceva la un ps3 cu fw 3.66?
Multam,mai asteptam..
Salut donely,am si eu o intrebare dupa ce modez consola cu "RGH - RESET GLITCH - JTAG" mai pot juca jocuri originale deoarece am apucat sa cumpar citeva pentru asta mic care merg pe kinect si ar fi pacat sa nu mai mearga.A ,si daca o sa mai mearga contul pe x-live si update la anumite jocuri demouri in special.Scuze daca sa mai discutat.Multumesc mult (scuze dar as vrea sa vad si dezavantajele modari cu rgh inainte sa vin la tine")
Dony,cand ai un pic de timp,spune-mi si mie te rog,in ce consta downgrade si cat costa!
Am inteles aia dar daca face stealth update mai merge FIFA? O sa il duc sa-i faci 3.0 dupa ce se termina vacanta si as vrea sa pun filme pe el sa ma uit. Din moment ce ma joc numai fifa 12 nu ar fi o problema daca alte jocuri nu ar merge dar fifa da
Deci dupa ce face stealth update mai merge Fifa 12?