salut, ai cumva o sursa de xbox SLIM?
Printable View
salut, ai cumva o sursa de xbox SLIM?
Super treaba Don! Modare ca la carte pentru xbox 360 Fat cu RGH2 si modchip CR3 litle si fsd3. Deja nu mai am loc de fii-miu :D. Recomand 1000%
Salutare,spune-mi te rog daca va fi posibila modarea la ps3 slim cu data code 1C,system software v 4.30...?
Daca da cu siguranta voi urmari cu mare atentie threadul tau.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Sper sa fie de bine ,seria e asta:CECH-3004B,am sa urmaresc cu mare atentie threadul tau si cand este ceva stabil imediat iau legatura cu tine(din cate am inteles esti tot din Bucuresti ceea ce e ok pentru mine desi oricum ai o gramada de calificative pozitive).
Am pus deoparte niste bani(erau pentru jocuri dar de vreme ce ar aparea o noua modare..) asa ca vorba aia:take my money soon:).
Tinem legatura!
Merci Don pentru modarea ps3-ului cu cfw 4.30,totul merge ok! La un joc imi cere update la 1.05, Ce sa fac????:o
Daca am inteles bine din ultimele pagini citite, pentru modare unui Xbox 360 slim ar fi necesare doua operatiuni: 1 pentru a putea instala jocurile direct pe HDD (fara prezenta ulterioara a discului in unitate, avand in vederea, evident, protejarea discului original) si o a doua operatiune ce presupune butarea consolei a.i. si nemodata pentru a avea acces pe live, in concluzie, cat ar costa aceasta varianta completa de modare (tinand cont de compatibilitatile consolei cu versiunile de modare). Multumesc.
Dar acea versiune (1.05) se referea la un nou FW? (nu scria)
Deci insumand modarea ajunge in jur de 560 de lei destul de multisor.... eh asta e ... mai asteptam.....
PS3 4.31 isoldr & lv2ldr keys released! Install CFW on almost any PS3! � Wololo.net
Deci acuma se poate instala CFW pe orice consola(cu OFW 4.30 max) cu Patchv1 Three Musketeers?
Stie cineva (in caz ca si-a luat sau a vazut prin Altex-urile din Bucuresti, unde am inteles ca ar fi expuse) daca editia limitata halo 4 consola cu HDD 320gb este modabila? Multumesc
NU, merge numai pe consolele CECH 25xxxx care au venit din fabrica cu fw 3.56. Pe modelele CECH 3xxxxx si cele noi super slim nu functioneaza. Asteptam sa iasa ceva care sa mearga si pe seria 3K si 4K. Am testat eu pe slim CECH 25xxxB cu date code 1B si OFW 3.60 si nu merge se brickuieste consola. Se poate revenii la starea initiala numai daca ai facut dump de NOR inainte.
Daca nu ii faci update de dashboard dupa ce il cumperi si il aduci direct la modat, ii putem face modare RGH2 cu chip CR3 Litle.
Salut am o consola slim, isi da restart dupa 5 min de functionare, e de la sursa? Ai idee? Daca da, cat m-ar costa?
---------- Post added 13-11-2012 at 01:04 PM ----------
le edit: xbox
Am si eu un PS3 cu OFW 4.30. Este vreo sansa sa il modez?:D
Noutati despre modarea 15574? :(