dar se poate si cu card de memborie cumva? sau cu stick pe usb?
Printable View
dar se poate si cu card de memborie cumva? sau cu stick pe usb?
Ce parere ai de xk3y si/sau wasabi 360? Ai asa ceva?
salut, ai avea cumva un cooler original cu 19 pale ("19 blade fan") pentru ps3 (normal, nu slim) de vanzare? ;;)
buna ziua. am primit si eu o consola xbox 360 si as vrea sa o modez.
informatii consola:
tip consola - phat
an: 2006
dvd rom: Toshiba-Samsung TS-H943
culoare - alba
hdd: 13.9 GB
dashboard: 2.0.12625.0
voltaj: 12 V DC,16.5A; 5Vsb, 1A
Intrebari:
1. Stiu ca hdd-ul e mic, dar am gasit un hdd de 320GB pentru phat si as vrea sa-l cumpar, o sa ajute cumva la modare daca schimb hdd-ul cu unul mai mare sau afecteaza cumva modarea ?
2. Am inteles ca consoala mea se poate moda cu "Reset Glitch Hack" ?
3. O sa imi mearga toate jocurile ? inclusiv cele noi aparute sau care trebuie sa apara ?
4. Cat ma costa modarea ?
multumesc !
Schimbat dvd-rom la Xbox 360 slim. Merge bine. Mersi Donely.
o consola Xbox 360 SLIM 4 GB fabricata in 21.10.2011, cu dashboard 2.0.16203.0, se poate moda ? prin ce metoda de modare si cat ma costa ? va rog sa-mi raspundeti aici pe forum, momentan n-am cum sa va sun! multumesc!
Iti cumperi un hdd de laptop, de cati Gb vrei tu, sau un hdd extern pe usb pentru ca iti va trebui la modare, jocurile vor rula direct de pe el. Modarea se numeste RGH si costa 230 ron. Cand esti pregatitk, ai datele mele de contact mai jos, iei legatura cu mine si il rezolvam. Consola va arata asa dupa modare in meniu:
VIDEO: http://youtu.be/JFLNURI5um4?hd=1
am uitat sa intreb ceva -.-'. se poate juca si online ? am inteles ca se poate modifica sau ceva de genu' " MULTIPLAYER FREE WORLD ". daca da, chestia asta e inclusa si in pret ? multumesc. cand am banii, va sun!
---------- Post added 05-07-2013 at 17:54 ----------
daca am un hdd de phat 320, merge la modare ? ca am inteles ca este hdd de laptop
am observat si eu :D. ok, donely, multumesc. inca nu am xbox. momentan ma interesez de niste console care merg modate cu rgh. nu vreau sa-mi cumpar consola si sa aflu ca nu merge modata prin acea metoda. scuze, ca pun atatea intrebari :D. am mai gasit o consola pe net si s-ar putea sa o cumpar. are ( 12V, 9,6 A / data fabricatiei: 2012-09-01 (MFR date), dashboard: 2.0.15574.0 ). se poate moda rgh ? daca da, imi puteti upgrada dvs dashboard-ul ? :rulez:
---------- Post added 10-07-2013 at 06:16 ----------
e slim 4gb, am uitat sa mentionez