Am reusit sa-l resuscitez singur dupa niste mici efoturi....multam pt bloc optic.
Printable View
Am reusit sa-l resuscitez singur dupa niste mici efoturi....multam pt bloc optic.
Salut Donely.
Am citit pe pagina cealalta ca nu mai ai chipuri pt. GameCube. Cam in cat timp vei avea din nou?
Mersi si bafta!
NU ma pricep dar va intreb daca stiti: se poate moda psp slim 2004 PB? Pot sa fac rost de el la un pret foarte bun si nu stiu daca sa-l iau sau nu!
cablu vga pt ps3 si wii special pt a le conecta la monitor fara sa ai nevoie de suport hdcp poti gasi?cablul e un fel de inlocuitor pt vga box:)uite asa arata http://www.mayflash.com/vgabox/vga004/images/1.jpg
Don, cablul vga pentru 360 vine cu adaptor Y pt. sunet si adaptor vga F/F ?
are 4.01
Salut. Am si eu o intrebare : Am un xbox 360 si cand introduc un disc in el imi apare unplayable disc, sau invarte discul fara sa apara ceva... asta inseamna ca e stricat blucul optic ? Mentionez ca sunt jocuri originale. MS!!
Multam pentru modare Donely. Another happy customer :)
Donely, ai idee cand se poate moda psp de generatie mai noua? as cumpara unul dar as vrea sa stiu daca o sa se poata moda si cam cat ar dura pana se poate moda.ms
multumesc donely , un gentleman ca de obicei !
Ms pt modare.Am modat un ps2 si un psp. Totul a decurs fara probleme. Experienta si-a spus cuvantul. Recomand tuturor.
Salut, sunt din Timisoara, poti te rog sa imi zici cat ma costa sa imi schimbi blocu optic la un PS2 scph-70004 k nu mai citeste DVD si modat, sau daca se poate sa imi recomanzi pe cineva in timisoara. Merci mult.