Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Intrebare garantie tableta

1. #1 SP
    Member AndyTiME's Avatar

Intrebare garantie tableta

Salut. De aproape 2 ani am o tableta Acer care intr-una are probleme cu bateria, lag si alte chestii. Pana acum am dus-o de vreo 4,5 ori la garantie. Astazi mi s-a stricat iarasi si anume numai functioneaza display-ul, touch-ul (pur si simplu nu am trantit-o sau ceva). Din moment ce am avut atatea probleme cu ea si intr-o luna se duce garantia poti cere direct nagatia(respectiv returnarea banilor) fara a mai sta inca juma' de luna cu ea in service si pe urma iar sa ma trezesc cu alte probleme ??

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu stiu cum de ai rezistat sa te duci cu ea deja de 4-5 ori la garantie. Sa-ti dea banii inapoi... Acum depinde si la ce service mergi. Ar fi bine sa scrii si un email oficial la Acer.

3. #3 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu nu stiu cum de ai rezistat sa te duci cu ea deja de 4-5 ori la garantie. Sa-ti dea banii inapoi... Acum depinde si la ce service mergi. Ar fi bine sa scrii si un email oficial la Acer.
    Stiu ... Service-ul se numeste Samabit acolo mi-au spus cei de unde am luat-o (Altex) sa o duc. Dar ma intrebam daca exista vreo lege cu garantia produselor legata de problema mea ...

4. #4 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    In pricipiu trebuia reparata de maxim 3 ori ca sa obtii negatia...plus ca perioada maxima in care un produs poate sa stea in service este de 15 zile calendaristice(legal).

5. #5 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Am fost azi la ei .... Degeaba m-am certat cu ei ca tot o ''verifica'' din nou.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca e timpul sa suni la OPC. Dar nu azi... Luni

7. #7 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Multumesc pentru ajutor Asadar si Monky insfarsit au cedat ''bajetii''.

---------- Post added 06-01-2014 at 20:46 ----------

First of all excuse me for double post dar numai e valabil edit-ul ....
    Cei de la Acer s-au pus pe capul meu sa imi recomande un alt model de petarda de tableta (ca inlocuire) in valoare de ~800 ron eu dand pe fosta tableta 1300 ron. Desigur eu vreau sa iau banii pe ea ca sa achizitionez o noua tableta (iPad) si vreau sa va intreb daca eu sunt obligat de lege sa le accept ''recomandarea''.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu te poate obliga nimeni man sa iei un alt produs, doar pentru ca e de la aceeasi firma. Odata acceptata negatia, trebuie sa-ti dea banii inapoi - simple as that. Poti sa le spui direct ca ti-a facut prea multe probleme un produs Acer si vrei sa iei un produs de la o alta companie. Sau ca experienta cu o tableta a fost dezastruoasa si vrei banii. Bafta!

9. #9 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu te poate obliga nimeni man sa iei un alt produs, doar pentru ca e de la aceeasi firma. Odata acceptata negatia, trebuie sa-ti dea banii inapoi - simple as that. Poti sa le spui direct ca ti-a facut prea multe probleme un produs Acer si vrei sa iei un produs de la o alta companie. Sau ca experienta cu o tableta a fost dezastruoasa si vrei banii. Bafta!
    Mersi din nou pentru raspunsul rapid.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.