-
Quote:
Originally Posted by
paul
Iar au comparat mere (Apple) cu pere? :D
Pe langa faptul ca sunt "lumi diferite" (fiecare raporteaza si calculeaza altfel spatiul), celor de la ZDNet le scapa din vedere cel mai important lucru in comparatia respectiva: daca vrei, poti sa-ti iei Macbook Air cu SSD de 256 sau 512GB, pe cand Surface Pro are maxim 128 si aia e. Daca cei de la Microsoft ar fi lansat si optiuni de 256 sau 512GB, nu cred ca ar mai fi existat atat de multe discutii legate de spatiul prea mare ocupat de Windows. Din pacate, Microsoft nu a oferit o astfel de optiune si asta i-a stressat pe multi (pe subsemnatul inclusiv). Daca tot imi dai Windows Pro Full, atunci lasa-ma macar sa-mi pot upgrada SSD-ul.
Cine stie, poate dupa lansarea lui Haswell vom vedea un refresh la Surface Pro: ma astept sa foloseasca un i5 sau chiar i7 care sa consume mai putin si sa aiba mai mic TDP-ul. Optiune de SSD de 256 sau 512GB (eventual ceva hibrid pentru capacitate mai mare pana la 1TB)... Si neaparat, sa faca ceva cu greutatea...
Ah, si iarasi un lucru obligatoriu: sa puna Dzeului si ei macar 2 USB-uri. Si cel mai amarat laptop in ziua de azi are 2 USB-uri.
In final, trebuie luat in considerare faptul ca nici Microsoft nu are incredere in succesul actualului Surface Pro. Din cate am inteles, acestia au comandat doar 1 milion de bucati... lucru care mie unul mi se extrem de mic pentru cata reclama a avut.