Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: HTC One Max cu senzor de amprente?

1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

HTC One Max cu senzor de amprente?

Ultimele poze scapate pe internet cu HTC One Max, varianta mai mare a lui HTC One, arata ca acesta ar putea avea senzor de amprente. Se pare ca acest senzor se afla intre slotul sim al telefonului si camera. Spre deosebire de iPhone 5S, One Max va folosi degetul aratator al utilizatorului. Pozitionarea pare si ea ciudata fata de produsul celor de la Apple. In plus, angajati ai retelei americane Verizon au confirmat stirea si se pare ca au folosit deja telefonul pentru a se familiariza cu el inainte de lansarea care va avea loc pe la mijlocul lunii acesteia.

Oare va functiona la fel de lejer precum Touch ID sau va fi o dotare a telefonului care doar da bine la specificatii?
    Attached Images Attached Images htc-one-mini-htc-one-max.jpg

2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poze leak-uite:
    Attached Images Attached Images htc-max.jpg 1.jpg

3. #3 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    4.7 inch nu era destul ? Trecem de la palete de ping pong la lopeti.

4. #4 SP
    Member Snake's Avatar
    Deja la 5.9" eu zic ca e tableta in toata regula. Insa mi se pare aiurea ca acum dupa ce au blamat Apple cu 'inovatii' de 2 lei, acum fac toti acelasi lucru. Eu sunt sigur ca nu va dura mult pana vom vedea si flash-ul acela al doilea, pentru culoare. Deh, daca nu poti sa inovezi, copiaza!

5. #5 SP
    Junior Member spooky1's Avatar
    deja sunt penibili astia, ar fura tot de la Apple..poate si Apple fura dar parca nu asa pe fata frate..cum scoate Apple ceva cu instant apar inca vreo 5-10 imitatii..eu personal consider cititorul de amprenta o idiotenie,sper sa nu devina o moda

6. #6 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Oare va functiona la fel de lejer precum Touch ID sau va fi o dotare a telefonului care doar da bine la specificatii?

Ma indoiesc ca va fi la fel de fluid ca pe 5S. Din punctul meu de vedere, e cat se poate de evident ca sursa de inspiratie este reprezentata de telefonul celor de la Apple. Dar daca se lanseaza la mijlocul lunii acesteia, atunci exista posibilitatea ca senzorul de amprente sa fi fost in development de mai mult timp.

All in all, mi se pare extrem de perversa concurenta. Mai intai Samsung cu Galaxy S4 Gold ( cred ca as putea mentiona si urmatoarele telefoane cu procesoare pe 64 de biti, dar sa zicem ca face parte din firescul progres al tehnologiei ), acum HTC cu asta...

7. #7 SP
    Member liviu15's Avatar
    Nu se poate spune ca fura de la Apple deoarece nu au fost primii care au scos asa ceva , a avut si motorola atrix cititor de amprente dar daca nu s-a vazut interes pentru aceasta functie , nu au mai integrat-o nici macar in atrix 2 , oricum probabil ca acum cu Apple mai multi producatori vor adopta aceasta tehnologie , ramane de vazut. Iar asta cu nu va functiona la fel de fluid mi se pare stupid deoarece nu este foarte exact nici pe 5s, vedeti testele ,si folosesc cam aceeasi tehnologie prezenta si pe laptopurile de acum multi ani si cum nici acolo nu s-a dovedit prea util s-a reununtat. Este doar amuzanta dar nu foarte utila aceasta functie daca chiar doresti siguranta totala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.