despre routerul oferit de ei ce puteti spune ?CPE ZTE Router H218N
Am o intrebare. Azi au venit cei de la RDS la mine sa-mi bage netul de 1Gbps. Toate bune si frumoase pana mi-au zis ca imi trebuie alt cablu (cu 8 nu stiu ce, in loc de 6 cum cica am eu). Eu stau la apartament si e o durere de cap sa schimbe cablul. La voi a fost la fel?
Asa am inteles si eu de la serviciul clienti(unde am sunat sa-i intreb cat mai dureaza pana vin). Si cica din cele 8 fire, 6 sunt pt. net si 2 pt telefonie. Si eu tot la apartament stau si e cam nasol cu schimbatul cablului. Intrebarea e de unde vor sa schimbe cablul... Din switch-ul de pe casa scarii? Sau de la intrarea in casa? Ca zicea un coleg forumist cu 1-2 pagini mai inainte ca la el a durat 10 minute. Oare cum?
Probabil de la intrarea in casa. Ma gandeam sa renunt la telefonie, ca si asa nu o folosesc si sa nu imi mai schimbe cablul. S-o putea asa?
Faza cu din 1 noiembrie se pare ca a fost cam fas. A fost contactat careva de prin Cluj care are plasata comanda?
Tocmai m-au sunat pe mine. Au zis ca trebuie sa ma duc la casierie sa semnez nu stiu ce hartii si sa ridic routerul, urmand ca maine sa vina echipa sa faca instalarea.
In sfarsit m-au sunat si pe mine (in zona Militari - Bucuresti) pentru o instalare Luni. O sa revin cu impresii![]()
Mi-au instalat si mie. Pe device-urile pe care le am prin casa nu am vazut viteza mai mare de 100 Mbs/sec, dar asta din cauza ca atat pot aparatele respective(laptop, tableta, PS3, etc). Ce-i drept cei de la RDS mi-au facut si test cu laptopul lor si pe ala am vazut 700Mbs. Astept PS4, ca am inteles ca are placa de reta gigabit, ca pentru "inaltimea sa" am facut abonametul asta.
Eu stiu ca iti trebuie SSD sau macar un SSHD pt viteza de 1000Mb/s. Oricum testele făcute de IGN ne arata ca un SSD e cam degeaba montat intr-un PS4 sau cei de la Sony au scos un firmware varza
Da, este arhi suficient daca este de 7200RPM.
Viteza intre server si laptopul meu prin LAN este de 90-100MB/s (adica aproximativ 800Mbps) iar pe laptop am un SSD si un HDD si pe server am 2 hdd-uri de 7200rpm de 1TB fiecare. Deci este suficient si nu, nu am folosit SSD-ul cand am copiat, de pe SSD sare de 100MB/s.
Router: Asus RT-N16 Gigabit
Bookmarks