1 Attachment(s)
Scadere de preturi pentru Google Drive
Cred ca ati auzit cu totii de Dropbox, Google Drive si de SkyDrive (acum numit OneDrive). Avand in vedere ca tot mai multa lume incepe sa foloseasca servicii de cloud storage apare si dorinta de a avea cat mai mult storage. Google a lansat Drive acum aproximativ doi ani cu un pret competitiv si tot mai multa lume a inceput sa il foloseasca, principalul motiv fiind integrarea sa cu Google Docs, lasandu-te sa editezi documente 'on the fly', sa le salvezi in cloud si sa le impartasesti cu ajutorul Drive.
Recent, Google a anuntat ca o sa scada preturile la Drive pentru a il face si mai accesibil. Acum vei primi 100GB de storage pentru doar $1.99 in loc de $4.99. Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu (ca mine) puteti primi 1TB pentru doar $9.99. Un pret extraordinar de bun, la mai putin de $0.01/GB. Daca il comparam cu principalul sau competitor (Dropbox), putem vedea cu adevarat cat de buna este aceasta oferta, Dropbox oferind 2GB gratuit si un maxim de 100GB pentru $9.99.
Presupun ca in urmatoarele saptamani vom vedea scaderi de preturi de la Dropbox, OneDrive si toti ceilalti competitori insa ma indoiesc ca vor putea sa concureze cu ceea ce ofera Drive acum.
S-ar putea sa va intrebati la ce puteti folosi 1TB de storage? Eu personal il folosesc pentru a imi extinde capacitatea de stocare de pe iPod-ul meu (4th gen), Drive lasandu-ma sa fac mai multe poze,video-uri si sa stochez documente care le pot accesa de oriunde.
Intrebarea mea este: Voi folositi stocare online? Daca DA, pentru ce o folositi?