2 Attachment(s)
Samsung "Earphone" - solutia pentru fanii DBZ
Tanar copil fiind, rar ramaneam captivat de un serial de desene animate. Totusi, in fiecare zi, la ora 14, ma asezam in fata televizorului si asteptam sa inceapa Dragon Ball Z pe TVR 2. Dupa mai multe episoade, a aparut un personaj ce folosea un dispozitiv care combina o casca de emisie receptie cu un ecran mic, translucid, a carui functie era masurarea puterii adversarului (pe langa altele), de aici a aparut faimoasa replica "It's over 9000!". Imediat mi-am dorit un astfel de gizmo si am fost dezamagit sa aflu ca este peste putintele tehnicii contemporane.
Zece ani mai tarziu, cei de la Samsung depun cerere de patentare pentru un dispozitiv aproape identic. "Earphone" va fi (daca va fi produs) un competitor pentru Google Glass, mai ieftin si lipsit de functiile de comunicare in spatiu, identificare energie sau descoperire a celor sapte Dragon Balls. Spre deosebire de produsul american, solutia celor de la Samsung este prezenta direct in fata ochiului, ridicand intrebari legate de stanjenirea privirii. Zvonurile indica o lansare probabila spre sfarsitul anului.