Aici este parerea mea despre PlayStation 4.5... nu cred ca va fi o consola capabila de VR si 4K, nu cred ca tehnic este posibil.
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Aici este parerea mea despre PlayStation 4.5... nu cred ca va fi o consola capabila de VR si 4K, nu cred ca tehnic este posibil.
Lol, asta e colegul care ne înjura acum câteva luni, hahahahaha, clona de la IBM
LE: http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1288970
Dar tigara? Chiar nu se putea fuma inainte? Sau chiar dupa...ca sa fie mai cu patos. Jumatate din video este cu el tragand din tigara.
Iar la "urmatoarea generatie dah playstation" m-a pierdut.
Tigara are rol estetic, favorizandu-i imersiunea la nivel metafizic in discursul promovat.
Daca rulai un filmulet cu un joc si tu vorbeai peste , atunci era mult mai bine .
in schimb ai ales sa faci pe Moromete si sa-ti vedem coltul de camera si gesturile 10 minutesi aici da cu fail..
in rest da , ai argumentat bine pe alocuri (insa ps4 s-a lansat November 2013) si ai terminat cu o parere generala pe care o avem toti , "sa vedem cum o sa fie si ce or sa reuseasca "pt ca la ora asta este imposibil 4k gameing in ps4 la 2000 de lei.
sper ca nu iei postarea mea ca o ofensa , ci din contra , o sa pui filmulete "corespunzatoare" , nu pe barosaneala
totul se intampla in camp ezoteric , metafizicde tip gorilian , de culoare aurie
Moromete Moromete, dar in clipul asta vorbesc pro-console, poate o sa iti placa mai multE mai bine?
Se mai merita un PC high end pentru gaming sau a devenit o distractie mult prea costisitoare care nu mai ofera nicio satisfactie? Parerea mea este ca o consola de jocuri este cea mai buna solutie in acest moment, iar asta vine de la un old school hardcore PC gamer.
Moromete pentru ca vorbesti cu tigara in mana, nu pentru opinia ta vis a vis de subiectul abordat.
nu bre, pt ca d-asta
---------- Post added 30-03-2016 at 13:42 ----------
cica 31.12.2017 .. ?!
MEDIA GALAXY | PlayStation VR
cum naibi asta iese in 2 ani si ps 4k iese in decembrie ?!![]()
Dafuq did I just watch?
On-topic: Imi mentin pozitia, pastrarea PS4 pana la PS5. Nu vad rostul, consola nu e ca telefonul. Sony va pierde enorm din imagine, va castiga probabil pe termen scurt, insa fanii adevarati si vechi nu vor privi cu ochi buni acest mic tertip de marketing.
Daca se va dovedi adevarat ce se zvoneste prin toate articolele astea, imi joc linistit backlogul, las Plusul sa imi expire si asta e. Favorizez joaca pe console pentru ca e convenabil: iti iei o consola si stii ca vreme de 7 ani cat primeste suport nu bagi banii decat in jocuri. Dar acuma daca chiar iese PS4K asta in noiembrie, eu ma trezesc ca PS4-le cumparat in iulie anul trecut nu mai e tata lor. In loc de 7 ani am parte de nici un an jumate. Daca vreau un sistem upgradabil imi fac PC. Eu totusi sper sa nu fie asa inapti Sony si sa le arate des'tu celor 40+ milioane de clienti actuali PS4. Sa redea filme 4K si upscale la joace, ok. Dar daca incepem sa vedem diferente de genul Watchdogs PS4 vs PS3, ca mai apoi sa vedem chestii gen BO3, jocuri cu sisteme scoase pentru PS4 pe motiv ca "nu suporta consola"(I call bullsh!t) si optimizate cu picioarele, ca sa te forteze sa faci upgrade, ori chestii gen RDR 2 pe PS4K si PS4 ramane "indie machine"... Hell no. "Bravo vouă celor care ati asteptat si nu ati dat inca banii pe PS4 si f*ck you all early/current adopters" zice Sony cu asta. Eu totusi sper sa fie ceva informatii amestecate si cele 2 console sa coexiste fara sa fie data la o parte consola actuala.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
E o sansa ca PS4K sa aiba in plus doar upscaler hardware si output 4K, astfel incat HUD-ul jocului va fi 4K dar restul randat in 1080p si scalat. (similar 900p to 1080p pe XBox)
Nu inteleg de ce va agitati atat. Nu iese fum fara foc, asa ca 100% vom vedea un PS4K, un nou Nintendo care va veni in diferite variante hardware si Xbox One modular sau cu un altfel de upgrade hardware.
Astea sunt certitudini.
Incertidudinea este cand vor aparea, daca vor scoate, sau nu, din "schema" consolele actuale si pretul lor.
Bookmarks