Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 47 of 155 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast
Results 921 to 940 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #921 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O sa vorbească mai mult săptămâna viitoare la TGS. Conferința Sony o sa fie live pe YT, 13 septembrie, ora 10 dimineața.

2. #922 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    uite aici un tv care cred ca-l multumeste si pe cosmin1088, iar cu voucher-ul de la el iti iei si bro-ul cu extra controller
    Televizor LED Smart Ultra HD, 165cm, SAMSUNG UE65KS8002T - Livrare gratuita. Rezervi online, ridici din magazin. Plata in rate online. | ALTEX

3. #923 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Nu iti iei Ps4 Pro pentru ca:
    "Reducerea se acorda sub forma de voucher utilizabil la cumpararea de produse Samsung din reteaua de magazinele Altex pana in perioada 02 August 2016 - 30 Septembrie 2016."

4. #924 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    e, atunci asta e, ghinion, nu iti mai iei bro, mai pui 1000 de lei si iti iei si un s7 edge

5. #925 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai bine nu mai pui nimic si îți iei o mașină de banii aia

6. #926 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Nu ma omor asa rau cu grafica, am avut o experienta excelenta cand am jucat witcher 3 pe PS4 si nu vedeam toate ¨tufisurile¨ ca si colegii de pe PC..dar as fi tare fericit sa pot juca in 60 fps

7. #927 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Experienta ta de sub 30 fps, a fost resimtita mult mai bine de fanii Xbox One care au simtit uneori si peste 30 fps.

Acum pe bune, cand The Witcher 3 pe PS4 ajungea uneori si la 20 fps (vezi in video), tu chiar nu iti foloseai simturile ca sa vezi ca nu este ok acea experienta ? Daca toti utilizatorii PS4 sunt ca tine, nu ma mai mira faptul ca PS4 Pro nu poate duce constant in 1080p cu 60 fps in jocul Rise Of Tomb Raider, pe care-l joc pe PC in peste 60 fps... Din cauza voastra, a celor multumiti cu calitate proasta si putine cadre pe secunda, considera Sony ca ne poate prostii. Stati sa vedeti peste un an cate jocuri vor putea sustine 1080p cu 60 fps pe PS4 Pro. Istoria se repeta la fel ca la PS4.

8. #928 SP
    Member Remediu's Avatar
    Daca e asa prost ps4 precum spui si crezi ca si ps4 pro va fi la fel de prost, de ce nu te joci pe pc? Daca tot consideri ca sony ne prosteste...
    Daca nu esti multumit de ce ofera consolele, poti investi intr-un pc si il faci cum vrei tu, plti avea 144 fps (daca ai si un monitor adecvat).

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

9. #929 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Pe mine m-a convins clar sa ma indrept spre PC.De 1800 lei il upgradez de duduie. Plus un controller xbox wireles si legat la tv e perfect. Acolo stiu sigur ca pot sa imi setez cum vreau detaliile pt a obtine un framerate dorit (60fps). Si pt exclusivitati va fi ok si un ps4 clasic second hand care se vor tot ieftini. Din pacate era ps2 cand toti aveau televizoare CRT a apus. Acum fiecare vrea o experienta de joc dupa cum ii place. Eu prefer frameratu in detrimentul rezolutiei. Nu vreu 4k vreu framerate. Nici macar 1080p nu vreau. Vreau framerate chiar si in 720p. Nu stiu la ce distanta stati voi de tv, dar ochii mei nu percep diferenta intre rezolutii atat de deranjant. Dar cand vad 20fps si nu pot pune tinta pe dusman o simt de la orice distanta as privi. Asa ca raman la console strict pt exclusivitati. Pt restu jocurilor cu riscu de a fi injurat recimand PC-ul pt cei pt care conteaza fluiditatea jocului.

10. #930 SP
    Quote Originally Posted by Remediu View Post
    Daca e asa prost ps4 precum spui si crezi ca si ps4 pro va fi la fel de prost, de ce nu te joci pe pc? Daca tot consideri ca sony ne prosteste...
    Daca nu esti multumit de ce ofera consolele, poti investi intr-un pc si il faci cum vrei tu, plti avea 144 fps (daca ai si un monitor adecvat).

Mai trebuie sa repet ce am scris in ultima postare, ca am PC foarte bun, daca joc Rise Of Tomb Raider cu peste 60 fps ? Politica asta a datului cu pumnul in gura celui (celor) care arata slaba performanta a generatiei actuale de console, nu dovedeste decat faptul ca unii dintre voi sunteti ramasi in trecut, cand PS3 si Xbox 360 intr-adevar erau console bune. Au trecut acei ani cam de multisor si a cere in prezent sa ma joc pe o consola la 1080p cu 60 fps, este un lucru de bun simt. Daca tu imi spui banala replica "nu-ti convine, du-te pe PC !", ma faci sa cred ca esti usor de prostit de catre Sony, Microsoft, etc, acceptand sa joci The Witcher 3 la 20 fps, cu low details.

11. #931 SP
    Member mircoid's Avatar
    Cu tot respectul rog un moderator sa stearga mizeriile astea legate de fanboii de PC de pe topicul de PS4 Pro. Multumesc.

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

12. #932 SP
    Member Popae36's Avatar
    da da cand un fan xbox zice ceva despre play station e gata luati foc, dar voi cand ziceti ceva de xbox nimeni nu zice nimic,pentru ca pe forumul asta 99 la suta sunt fani play station din pacate..poate ca ar trebuii sa si schimbati numele in ,,play station games'' .ro

13. #933 SP
    Member Remediu's Avatar
    Nu sunt fanboy pc, ba chiar pot spun ca nu agreez pc gamingul deloc. Eu doar i-am spus colegului ca daca e atat de deranjat de consola, sa nu se mai chinuie si sa renunte.
    Dupa parerea mea, ps4 clasic e foarte ok. Ce ma joc eu pe ea merge foarte bine. Ce-i drept, witcher 3 am jucat putin, nu mai am rabdare sa joc jocuri din astea, dar se misca decent. Daca nu vedeati filmulete pe youtube in care sa arate nr. de fps, nu va mai stresati atat. Jocul meu pe ps4 era fluid.
    Eu nu schimb ps4 cu pro pentru ca nu am de ce (nu am tv 4k si sunt multumit de modul cum ruleaza jocurile actuale).
    Singura nemultumire este legata de placa de retea si daca la pro ar fi in regula si ar putea face un download cu viteza cum trebuie, atunci poate ar merita upgrade-ul.

14. #934 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Popae36 View Post
    da da cand un fan xbox zice ceva despre play station e gata luati foc, dar voi cand ziceti ceva de xbox nimeni nu zice nimic,pentru ca pe forumul asta 99 la suta sunt fani play station din pacate..poate ca ar trebuii sa si schimbati numele in ,,play station games'' .ro
    Tu nu stii ca nu e bine sa mergi in galeria adversa ca sa-ti sustii echipa ? Multi care isi dau cu parerea de pe aici detin si xbox , tu esti ratacit de pe subforumul xbox ?
    Avem noi destule nemultumiri despre consola preferata, nu mai e nevoie si de necunoscatori.

15. #935 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Popae36 View Post
    ia bre un calmant, du-te la matale, pe aria de xbox, singurul hater fanboyst tu esti pe aici.

16. #936 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nu cred ca are importanta cine ce consola prefera. Dar nu e ok sa incerci sa ne faci sa ne simțim prost pe noi ăștia care suntem mulțumiți de modul in care rulează jocurile pe consola noastră de 1500 de lei si sa te lauzi ca tu ai pc "jmecher".

17. #937 SP
    @Remediu, am avut The Witcher 3 pe PS4 si am fost profund nemultumit de cum se misca. L-am vandut si mi-am luat varianta de PC, facand si un upgrade la rig. Nu face nimeni lauda PC-ului, cum prost se intelege, ci criticam anumite aspecte ale consolei PS4. Da am savurat cateva joace pe PS4, am vandut-o in asteptarea PS 4.5 Neo, actualmente Pro, voi astepta pana prin primavara sa vad daca chiar merita, poate o voi cumpara sau nu. Cert e ca daca dezamageste din nou PS4 Pro, cum a facut-o cu PS4 promitand 1080p cu 60 fps, voi renunta definitiv la consola Sony.

18. #938 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Zici ca vorbiti de copii vostrii mai omule, eu sunt fan xbox, tu ps4, ala de pc. Atat laudati ce aveti in propria ograda incat o dati in penibil. Si ala de zice ca se joaca in 60fps pe pc mustard race al lui, si ala care urla cu xbox in toate partile ca atat stie si el sa faca. Penibil. Ce e cu voi ma, eu stiam ca mai sunteti si oameni intregi la minte. Ia reveniti-va, n-are nimeni chef de niciun console wars in care va laudati propriiile platforme.

19. #939 SP
    Member Remediu's Avatar
    Eu nici nu am timp si chef sa imi fac atatea ganduri (ca are mai multe fps pe pc, ca e grafica un pic mai buna sau mai proasta). Am consola ca sa ma joc pe ea cand imi permite timpul, un singleplayer bun, jocuri de sporturi cu prietenii cand vin pe la mine sau un multiplayer online cand si cand.
    Momentan se comporta foarte bine ps4 clasic. Cand nu o sa mai mearga bine o sa cumpar ce e disponibil pe piata. Momentan nu simt nevoia de pro (si nici de pc).

20. #940 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    @Remediu, am avut The Witcher 3 pe PS4 si am fost profund nemultumit de cum se misca. L-am vandut si mi-am luat varianta de PC, facand si un upgrade la rig. Nu face nimeni lauda PC-ului, cum prost se intelege, ci criticam anumite aspecte ale consolei PS4. Da am savurat cateva joace pe PS4, am vandut-o in asteptarea PS 4.5 Neo, actualmente Pro, voi astepta pana prin primavara sa vad daca chiar merita, poate o voi cumpara sau nu. Cert e ca daca dezamageste din nou PS4 Pro, cum a facut-o cu PS4 promitand 1080p cu 60 fps, voi renunta definitiv la consola Sony.
    Tu te referi la day one nu? Cand am jucat eu Witcher 3 nu a avut probleme. Nu e consola de vina, jocurile au probleme de finisare. Daca vrei facem o comparatie la ultimul Batman unde pe PC era sub orice critica fata de console. Asta inseamna ca e PS4 e mai bun? Nu. Astia cu jocurile lor se grabesc sa le scoata pe piata "stricate".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 155 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 147 ... LastLast

Bookmarks