Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 75 of 155 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1481 SP
    Member Kupy's Avatar
    Danny, un TV normal are gama de culori 16-230 sau 36 nu mai știu, și Hdr are 0-255. 0 e Negrul ăl mai negru, și 255 e albul cel mai luminos. Pe când TV tău crede ca albul lui e cel mai alb și mai luminos, tot ce este peste 236 îl arată la fel, deci 236-255 pentru el e același alb. Hdr arata culorile mai precis, adică albul lui de 255 e perfect, cel mai luminos, DIFERIT de albul de la 236 care ai ai tu. Și la fel cu negrul, negrul de la 0-16 pt televizorul tău e la fel, pe când Hdr îl arată diferit la 0 decât ca la 16. Având asa precizie Hdr, are automat contrastul mai puternic și mai clar și culorile mai precise și naturale. De aia o imagine fără Hdr pare un pic mai ștearsă când o pui lângă una Hdr. Chiar dacă modifici setările la TV, nu ajungi la aceeași imagine, pt ca nu e capabil sa afișeze altceva peste 16-236. Plus ca dacă umbli la culori, contrast, luminozitate, etc o sa proceseze imaginea un pic mai greu și o sa ai input lag mai mare la jocuri.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

---------- Post added 02-11-2016 at 17:49 ----------

Dacă cineva poate explica mai bine, sau adăuga / corecta ceva, ar fi indicat sa o facă, poate așa ne informam și noi în loc sa ne contrazicem și sa ne certăm.

2. #1482 SP
    Member blondutzu's Avatar
    confunzi HDR-ul cu Limited/Full RGB

Sunt o tona de documentatii tehnice legate de HDR insa daca nu lucrezi in domeniu nu prea le intelegi, dovada fiind acest thread, unde 90% din posturi sunt pe langa subiect.
    Cu toate setarile din lume nu vei obtine contrastul si adancimea pe care o aduce HDR-ul.

3. #1483 SP
    Member Kupy's Avatar
    Nu confund, un TV Hdr are full RGB. E o explicație cat mai scurta, mai pe înțeles.
    Nici eu nu am înțeles perfect exact ce și cum, de-aia aștept sa iasă ps pro sa vad exact de ce televizor are nevoie

4. #1484 SP
    Member blondutzu's Avatar
    poti sa ai full RGB fara HDR, sunt chestii total diferite.

Cea mai "simpla" explicatie de pe wiki:

"One of the primary advantages of HDR rendering is that details in a scene with a large contrast ratio are preserved. Without HDR, areas that are too dark are clipped to black and areas that are too bright are clipped to white. These are represented by the hardware as a floating point value of 0.0 and 1.0 for pure black and pure white, respectively.
    Another aspect of HDR rendering is the addition of perceptual cues which increase apparent brightness. HDR rendering also affects how light is preserved in optical phenomena such as reflections and refractions, as well as transparent materials such as glass. In LDR rendering, very bright light sources in a scene (such as the sun) are capped at 1.0. When this light is reflected the result must then be less than or equal to 1.0. However, in HDR rendering, very bright light sources can exceed the 1.0 brightness to simulate their actual values. This allows reflections off surfaces to maintain realistic brightness for bright light sources."

5. #1485 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi poate spune cineva priceput ce fel de HDR are TV-ul acesta si daca e potrivit pentru gaming pe PS4 PRO?

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 164 cm, 65XD7505, 4K Ultra HD - eMAG.ro

Raport brand-dimensiune-pret mi se pare destul de acceptabil.

6. #1486 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Rasko, Tv ala stie Hdr, dar undeva la un nivel mai slab . Cum spun si ceilalti , pana nu apare Ps4 Pro ca sa vedem niste teste pe diverse Tv=uri, nu stiu ce sa zic. Un lucru e clar : Un Lg Oled B6 , are
    Wide Color Gamut : Yes
    DCI P3 xy : 96.33 %
    DCI P3 uv : 98.24 %

si Tv pus de tine :

Wide Color Gamut : No
    DCI P3 xy : 72.70 %
    DCI P3 uv : 82.28 % , din ce am citit eu , ca un TV sa afiseze un HDR de top, un " Mercedes S-clase ", trebuie sa aiba acele valori peste 90 %

7. #1487 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Imi poate spune cineva priceput ce fel de HDR are TV-ul acesta si daca e potrivit pentru gaming pe PS4 PRO?

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 164 cm, 65XD7505, 4K Ultra HD - eMAG.ro

Raport brand-dimensiune-pret mi se pare destul de acceptabil.
    E mai mic dar e ce trebuie daca ai bănuții
    http://altex.ro/televizor-curbat-led...ng-ue55ks9002t

8. #1488 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Nu stiu daca Rasko e mare fan TV-uri curbate.
    Cel mai bun ar fi asta: Televizor SUHD Smart Samsung, 138 cm, 55KS8000, 4K Ultra HD - eMAG.ro dar e mai scump cu aproape 2000 RON.
    Poate il prinde la o reducere mai mare de BF.

PS4 PRO - 1800 RON, TV SAMSUNG KS8000 - 9000 RON, fericirea lui Rasko - nepretuita.
    Pentru toate celelalte plateste VISA/MASTERCARD.

9. #1489 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    am impresia ca sunt pe un forum despre televizoare nu de gaming...se pare ca functioneaza strategia sony de a vine tv-uri pe langa console

10. #1490 SP
    Member Hazer's Avatar
    Si cica gaming-ul pe console e mai ieftin, dar pentru experienta cu adevarat REALA nu iti trebuie decat un TV cu HDR, da nuuuu orice HDR, ci de-ala smek pe care-l gasesti doar pe TV-urile de la 2000 oiro in sus. Ce bine merg gimmick-urile astea de marketing, fabulos..

11. #1491 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Problema e ca HDR asta 10 nu e marketing.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #1492 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    TV-urile cu HDR /HDR Pro (1750-2500ron) au vreun engine/procesor pt treaba asta ? Intreb pt ca am vrut sa iau un Lg seria 668v cu Hdr pro si cu hdr-ul activat a dat-o intr-un "cinema" mode spalacit.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

13. #1493 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hai sa ne mutăm va rog, mulțumesc anticipat.
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1375485

14. #1494 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu este pe aici un user care e si fotograf profesionist? Ar putea sa explice mai bine HDR-ul asta care nu cred ca e o prostie sau cum se mai zice ca e un another bull**** de marketing.

15. #1495 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Multumesc tuturor pentru raspunsuri si aici inchei offtopic-ul, voi astepta sa vina consola si decid dupa. Sub 65-70" oricum nu iau, ar fi culmea sa trec la o dimensiune mai mica din cauza *****urilor lor de marketing.

16. #1496 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

17. #1497 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    În sfârșit, ceva on topic.

---------- Post added 03-11-2016 at 14:15 ----------

http://blog.us.playstation.com/2016/...e-coming-soon/

18. #1498 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pai ce-au facut bai nene bai, daca scot update la Ratchet & Clank, e clar: day one ps4 pro sa fie!

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #1499 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Daca aveti timp 11min sa urmariti vid de mai jos o sa va lamuriti de ce spuneam in urma cu ceva timp ca PS4 Pro nu va duce 4K nativ.

20. #1500 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Eu nu o sa-mi permit teveu 4K cu HDR in vecii vecilor (amin) asa ca daca iau un Pro il iau daca intradevar inbunatateste detalii/grafica si framerate-ul la 1080p si cand va mai scade din pret (peste 1-2 ani). Pana atunci stau linistit pe monitorul meu 1080p cu ps-ul normal (cum ii zice lumea acum) pe care il am. Vreau sa ma rup in figuri in leg cu grafica, ma joc pe PC (tot la 1080p ).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 155 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast

Bookmarks