A degenerat discuția again
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
PS4pro = cea mai ieftina varianta 4k disponibilacu excluvitati misto , ca de exemplu Horizon !
FFS who cares ca face nu stiu ce ca e ca nu e 4k? Iar o luam de la capat? Cei care tot o baga pe aia ca nu sunt titlurile 4K nativ au vazut pe vreun TV 4K Pro in actiune? Despre ce vorbim?![]()
eu am si pc high end si ps4 pro. si am avut si ps3 si ps2 etc, nimic nu se compara cu exclusivitatile de playstation....chit ca au rezolutie 480p...tot sunt mai bune ca ce se scoate "exclusiv" pe pc
---------- Post added 02-03-2017 at 15:19 ----------
din ce am jucat eu pe pro (si am jucat destule cu suport pro the last guardian , ff15 , dishonored 2 , battlefield 1, uncharted 4) , cele cu checkerboarding se vad cam ca un 2560x1600 , 2880 x 1800 real...nu se vad ca un 4k real orice ar face.... nu se vede la fel de sharp , dar daca jocul foloseste antialiasing bun (battlefield 1 , uncharted 4) , se vede foarte multumitor !
Pro-ul isi face treaba ,o consola destul de puternica la un pret accesibil....era clar ca nu va putea 4k nativ,nici nu trebuie....esential e ca avem ce juca, sunt destule jocuri foarte bune,deci e foarte bine.
Eu am rezervele mele, cu privire la afirmatii de genul: "domne' stai asa, ca nu-i chiar asa.. si TV-ul? pai iti vinzi rinichiul ca sa iti iei ceva calumea, pai ori ne jucam, ori nu ne mai jucam!"
Doar romanul a inventat zicala: "n-ai o ceapa, tai un pui!". Parca am uitat ca scopul este.. sa te joci. Sa te bucuri de asta.
Tot sunt aici, PS4 Pro ruleaza bine si pe un TV de 3000 de lei, si pe unul de 6000 de lei.. jocurile merg oricum![]()
Dant3: do tell more! Ca tare as vrea sa schimb si eu... dar e nasol cand n-ai nici suta aia...![]()
Vai dar ce tare se turează consola. Am început să joc uncharted 4 și mare galagie pe capul meu. Până acum am jucat ceva mai light ca grafică. Cine zicea că sunt gălăgioase avea mare dreptate
@Giogio> Au mai fost si altii in situatia ta, solutia ar fi s-o duci la service pentru a-ti da alta.
Fix ce-mi lipsea... am jucat cam 50 de ore pe ea de când am achiziționat-o cred...deja cu ea pe drumuri. Care este procedura la Altex dacă a fost luată online? La orice Altex??
Mda, dar la câta mai penthouse-ul dețin, am un singur aer condiționat pus într-o sufragerie, iar consola în fundul casei))
Lasă-mă să ghicesc. Următorul răspuns va fi. Aia e, o muți dincolo
---------- Post added 03-03-2017 at 16:05 ----------
PS. Mai multe detalii vă rog, pentru cei care s-au dus la garanție înainte de o arunca pe geam din cauza zgomotului...se înlocuiește unde, cum, pe loc sau durează săptămâni?! Au trecut 30 de zile de la achiziție parcă...
---------- Post added 03-03-2017 at 16:31 ----------
Pentru că nu am somn revin cu detalii... consola am comandat-o într-o duminică pe site-ul celor de la Altex, data de 5 Februarie și mi-a fost livrată marți. Presupun că cele 30 de zile calendaristice se iau în calcul din momentul primirii coletului, deci, cum ar fi mai bine să fac pentru ca procesul să dureze cât mai puțin. Printr-un magazin oarecare Altex presupun că durează până o trimit ăștia la service și dau acceptul pentru înlocuirea acesteia, sau mă pot duce direct la service cu unitatea exact cum este la mobile, aștept și se constată pe loc??! Vor vrea să o repare stil romanesc sau înlocuire directă? Există șansa să prind alta cu același defect și să fac drumuri până îmi curge sânge din nas??
Ce data code ai la ea ?
Aici se gaseste .
---------- Post added 04-03-2017 at 07:28 ----------
Eu am avut una cu data code 6C, iar acum am una cu data code 6D, iar diferenta in ceea ce priveste sunetul e semnificativa , cea cu data code 6D , e cu mult mai silentioasa .
Cel mai repede ii dai retur si ceri banii înapoi, in aceeasi zi iti cumperi alta, banii sigur ii primești in 2 saptamani.
A doua cea mai buna opțiune e retur cu înlocuirea produsului, durează cam 2 saptamani. O poți returna in orice magazin Altex sau poți face o cerere online si vine curierul la tine.
In service nu e sigur ca ți-o schimba nimeni.
Eu nu văd nici un cod cu 6c sau 6d . Atașez poza
---------- Post added 03-03-2017 at 21:27 ----------
Banii i-am plătit cash, nu online. Tot două săptămâni ar dura cu banii?
Două săptămâni la retur? Ce mă fac atâta timp?
A doua opțiune mă avantajează mai mult sincer, pentru că nu blochez niște bani aiurea... și sper să nu fac drumuri de 100 de ori, fie pentru că n-am noroc, sau pentru că la urma urmei așa sunt ele, gălăgioase....
Espiritus, sau poate gaseste pe cineva mai de Doamne-ajuta acolo si i-o schimba pe loc.
Poate prinde vreun sef de raion (nu stiu titulatura exact) si-l ajuta. Mie mi-au schimbat o consola si un TV asa, toata treaba e sa fii in termenul legal de 30 de zile.
Fie ca dai retur si-ti ceri banii si cumperi tu alta pe loc, fie ca ti-o schimba si gata, cam tot aia e. Ma gandesc ca din acest motiv mi s-a oferit schimbul la acel moment.
Bookmarks