^tu esti frate cu magnus?
Printable View
^tu esti frate cu magnus?
Nu sunt dar daca vrei sa vezi o poza in privat cu xe 93 sefu pe timp de noapte cum se vede black lvl de care zic ei ca se apropie de un oled :), ce e enervant ca cer o gramada de bani pe un xe 93 si nu face bani ca sunt altele mai bune la black lvl din cate stiu eu fata de xe93
Frumos link, dar nici macar nu l-ai citit, iti voi da eu niste quote-uri din el:
- Permanent image retention is a more serious issue, but it requires looking at the TV's performance over the course of months or years.
- Week 6 (10/12/2017): The screen uniformity photos have been updated, and the retention issues continue to develop on the B6.
6 saptmani dupa o gramada de ore pe zi cu o imagine statica si in zice clar "retention issues", nici nu a ajuns la burn in. Si dinou, daca e sa folosesti TVu in sens de tablou, poti cumpara direct un tablu cu imaginea care vrei sa fie statica 24/7, pretul incepe probabil la vro 5€ si poate creste in functie de dimensiune si cat de custom vrei sa fie rama de la tablou, tot mai ieftin vei iesi asa.
Ei incearca sa demostreze cat timp dureaza pana cand apare burn in-ul, de aia si acel titlu...
Arata-mi unde, ca Rtings ti-am dat eu facts cum ca OLED-ul bate la 6 din 7 categorii pentru calitate de imagine si ca TV. Daca vrei mai multa luminozitate ai optiuniile de la Sony, dar normal, in schimb la calitate de imagine, daca nu era acel trade si erau egal, Rtings spunea clar sa iei LED-ul fata de OLED.
E clar ca daca vrei luminozitate iti iei LED de la cine vrei tu, dar majoritatea prefera calitate vs luminozitate, poti vedea asta la CE care a fost castigatoru pentru best HDR (mai sus tu spuneai ca mai multa luminozitate = HDR mai bun, aparent nu e asa), pentru ca in primu rand nu luminozitatea conteaza asa mult, mai ales daca vrei calitate la un film, te uiti seara si cu lumina stinsa. Din moment ce te uiti seara nu prea ai nevoie de atata luminozitate, pentru si asa e deja deranjant si la aia "putini niti".
Acum cu astea spuse, intelegi si tu ca OLED-ul e mai bun la calitate de imagine si ca LED-ul e mai bun la luminozitate, dar nu calitate? Fie ca e LED de la Sony sau de la alt producator? Pentru ca de asta tot urla lumea la tine aici, fiindca spui abureli fara evidenta, credca stim toti ca LED-ul bate la luminozitate, dar tu nu vrei sa intelegi ce-a ce spunem noi.
Mda, exact asta i-am zis si eu, ca pune link-uri si nici macar nu le citeste. Scoate din context doar ce ii convine. Pana la urma suntem diferiti si gandim diferit. Din acest motiv unii cupara Led-unii la aceiasi bani ca OLED-urile. Poate cei ce gandesc ca stimabilul nostru coleg au o camera foarte luminoasa si se joaca sau vizioneaza filme numai cu soarele batand in geam. Trebuie sa mai cumpere cineva si tehnologia last gen pana la urma.
Ne oprim si noi din a posta toate mizeriile astea? Sa nu uitam totusi ca suntem pe thread-ul PS4 Pro. In traducere, PS4 Pro este o consola....nu un nenorocit de televizor!! Hai sa folosim forumul cum trebuie.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
sau macar sa va limitati in a da exemple clare pt Ps4 Pro de Tv led sau oled care sa se incadreze in bugetele noastre
de exemplu dupa 3-4 pagini de tv uri nu am inteles care e cel mai ok calitate pret Led entry level cu Hdr 10 si cel mai ok middle level - cred ca asta ne interesa mai mult in acest moment pe cei care avem ps4 pro in mod direct
deci acum am trecut de la "rtings nu zice de burn in" si "burn in permanent nu exista" la bla bla da da ba ba
ai mintit, ti-am dovedit ca vorbesc de burn in, si ca este burn in permanent pe OLED, THE END
tu nu vrei sa intelegi ce-ti spun eu, OLED are avantaj in negru/gri etc. zona aia, atat, cand compari o imagine HDR pe on OLED si una pe un LED cu luminozitate mult mai avansata nu e nici-o comparatie, OLED-ul nu are nici-o sansa
cat despre categoriile alea, ti-am zis deja, ele sunt bazate pe multi factori care nu au treaba cu calitatea imagii de baza, ei fac media la pret, view angle, input lag, motion blur, interface, OS, aplicatii si alte prostii, daca facem OLED HDR vs LED HDR, ceea ce este singurul lucru care conteaza, contentul adopteaza HDR ca standard din ce in ce mai mult pe zi ce trece, LED bate OLED-ul cand vrei tu, asa daca comparam un bluray 1080p fara HDR fara nimic pe un OLED vs un LED, da OLED castiga, (da ai grija sa nu-l lasi pre amult aprins B-) )
dar noi vorbim de viitor aici, iar viitorul este HDR, si un factor cheie in HDR este luminozitatea, iar acela este un domeniu in care OLED nu face fata, in comparatie LED-ul face fata fara probleme in categoriile avantajoease la OLED
dar imi pierd timpul incercand sa explic ce este o imagine realistica aici, pun pariu cu oricine aici ca nu isi calibreaza TV-ul si nici nu stie cum, voi probabil credeti ca o imagine saturata oribila low brightness cu contrast maxim de sare negrul ala din ecran e ce arata bine, dar nu stiti voi cat de adanci sunt configuratiile pt un TV sa-i faci setari custom pt fiecare mod film/joc/general, sa customizezi culorile etc. voi vedeti in magazin un TV calibrat special sa atraga atentia, il aduceti acasa si credeti ca faceti treaba asa, daca OLED era atat de superior cum credeti voi pai atunci toti liderii industriei il faceau standard, dar nu e asa pt ca dupa cum am spus, viitorul e pe o cale ce necesita multa luminozitate, iar OLEDul e prins in trecut in categoria aia + burn in permanent=gunoi
Ok... lasa-ne pe noi sa ne scaldam in gunoi! Enjoy your gold! Tu nu ai niciunul din ele si trolluiesti pe aici toate aberatiile.
Au scos cei de la Digital Foundry o comparatie Shadow of War intre Pro si One X. BTW, am inteles ca One X va avea FPS dublu pe LED-uri din cauza vitezei luminii puternice emanate in partea de HDR :memetroll:
https://www.youtube.com/watch?v=CzPsxUyoe3E
deci baietii cu TV urile - cele mai bune 4K HDR 10 calitate / pret ?
sau v-am citit degeaba 4-5 pagini ?
In ce buget ?
Acum ca generatia de OLED 2017 (B7) s-a stabilizat pe piata, o sa fie cu certitudine preturi bune si foarte bune la generatia anterioara (B6), acolo unde se fac lichidari de stoc.
Daca vrei OLED si bugetul este mai strict un pic, eu as urmari un B6 in momentul de fata. Vad ca cele de 55" sunt pe la 7300 ron. Banuiesc ca o sa fie o cadere pe la 6000 in jurul BF si chiar mai jos un pic de sarbatori.
Daca LCD e targetul, sunt mult mai multe optiuni si nu ma bag caci nu am mai studiat piata de ceva vreme.
B7 parca a fost 6400 la Flanco la o promotie acum cateva saptamani.
Chiar, consola sa o iau de bf sau sărbători ? Poate aveti idee din anii trecuti de preturi. Ps: exista black Friday pe ps plus ? :D
E probabil sa o gasesti de BF redusa.
Cat despre jocuri, sunt o gramada reduceri pe la noi si pe PS Store in perioada respectiva. Legat de PS Plus eu am mai prins reduceri pt US gen $10. A fost si pe RO o reducere chiar faina pt cei ce nu aveau plus.
Voi cum asezat ps4 pro ? Adica eu il tin pe masa dar am observat ca sub e se incalzeste cam tare ..... ma gandeam sa tin sub el Cooler de la laptop e ok asa ceva?
Stie poate cineva Ps4 Pro cu Fifa 18 Cristiano Ronaldo edition ce datacode are consola ?
Tocmai mi a picat consola :(( (ps4pro). Am fost cu ea la un electronist si se pare ca e dus procesorul si ar trebui schimbata placa de baza. Are cineva idee unde as putea gasi asa ceva?
:(
Garanție... Dacă nu, cred ca e mai ieftin sa cumperi una noua.
Desi daca a fost deja la un electronist si a umblat in ea e cam pa si garanția, nu?
Iti dai seama ca nu ma duceam la cineva daca era in garantie. De fapt ar mai fi o luna, insa nu mai gasesc bonul fiscal. Am garantia, am bonul aferent platii cu cardul, dar bonul fiscal nu l mai am. Am participat la un concurs cu el, l am luat inapoi si nu stiu ce am facut cu el :(
Deci tocmai am pierdut 1800 ron ah ?
---------- Post added 28-10-2017 at 00:03 ----------
Cel care a umblat se pricepe f bine si mi a zis ca daca gasesc bonul..aia n au cum sa isi dea seama. Acum na..
Dar oricum nu am sanse sa l gasesc. Singura varianta este sa l iau de la media galaxy, insa am vorbit deja si nu ma pot ajuta; desi bonul cu siguranta exista la ei in contabiltate.
Am si extrasul din ziua platii cu suma exacta etc. in fine, daca as avea o cunostinta acolo, poate as rezolva ceva, dar n am :(