http://www.altex.ro/regulament-campa...ur-in-31-zile/
Printable View
colegul nostru nu trebuia tratat asa, mai ales ca este user vechi si de multe ori a dat dovada ca se pricepe la gaming.La urma urmei trebuie dat dovada de maturitate fiecare spune ce vrea,unde vrea chiar daca sunt forumuri private sau publice, la urma urmei traim in tari democratice. Acum revenind la subiect eu nu cred ca merita ps4 pro decat pentru cei care detin, sau vor sa cumpere un tv 4k decent. Eu spre exemplu care am avut ps4 o perioada de timp cand mi-am facut o mini colectie de 15 jocuri mare parte inca sigilate, n-o sa cumpar acest model pt ca tv ul meu stie doar full hd,o sa astept si o sa cumpar iar vechiul model de nou daca o sa aiba un pret mai mic decat cel slim.Banii ramasi pana la varianta pro o sa i bag in jocurile care vor apare in viitor si aici ma refer la exclusivitati.
Așa este, dar când vii la mine în casă si începi cu jigniri ghici ce, dau dovadă de maturitate si te poftesc afară, în spatele blocului, acolo unde ți-ai format educația. Sunt sătul de faza cu maturitatea si intorsul obrazului, știu, nu sunt un bun creștin. Unii nu merită mai mult. Acolo unde ai scuipat nu mai pupi, sper sa nu-l mai văd pe aici.
Revenind la subiect, nu are importanță dacă ai sau nu tv 4k, o sa meargă foarte bine pe un Full HD. Da, sunt de acord, dacă ai deja un PS4 nu merita dpmdv sa faci upgrade. Dacă nu ai deloc o consola e simplu, cumperi cea mai puternică jucărie de pe piața la un preț foarte bun.
Are o pauză mai lungă.
Nu e mai bine daca nu-l mai vedem deloc?
asta-mi aduce aminte de momentul cand m-am lovit la munca de o situatie de genu: angajat pe un post de sclav la o firma ce se vrea una de renume international si sub subordinea unui tip care s-a purtat cu mine 2 ani de zile intr un mod oribil. Dupa, sa ajung sa-i fiu sef si nu doar lui ci si a nevestei si sa am dreptul de a lua masuri extreme pt amandoi.Insa am decis sa nu ma razbun si sa-l fac pe sa stie ca a gresit si ca nu se procedeaza asa cu subalternii,omul s-a schimbat la 180grade nu doar cu mine care puteam sa-i las familia fara paine dar si cu angajatii noi care ii sunt incredintati. Hai ca iar bat campii cu gratie dar trebuie sa se stie ca si dl diaz a adus in timpul asta o contributie la forumul actual.
Bai, dar o comparație in 1080p nu face nimeni? Aia cred ca interesează pe majoritatea. Sau nu au material la dispoziție?
Nu vad care-i problema ca e o bara sus (e chiar cool ros albastra) pentru donatii pentru intretinerea saitului? si pe wikipedia apare din cand in cand un astfel de mesaj; atata timp cat nu ma invadeaza reclamele din toate directiile, intru cu placere de fiecare data pe consolegames.
Cat patos mai baieti.. pacat.
On topic, cu toate ca m-as multumi si cu 30FPS pe UHD (avand deja un astfel de TV), sper sa avem cat mai multe titluri in 60FPS pe FHD (sau p-acolo).
Nu de alta, dar cutiuta ar putea sa duca un frame rate mai mare pe o astfel de rezolutie.
Sa vedem insa ce fac developerii, dar din pacate, deja avem Guerilla Games cu al lor Horizon Zero Down, ce am inteles ca, indiferent de rezolutie va rula (blocat) la 30 de carde pe secunda.
Daca un studio de casa merge pe aceasta linie, nu stiu cum vor aprecia lucrurile ceilalti.
In sfarsit, jocuri sa fie, cum ziceam si in postul anterior cred, important e ca ne putem bucura indiferent de ce PS4 detinem.
LE: precomanda nu mai fac la nimic, din principiu. Nu dezvolt, nu este cazul. De cumparat voi cumpara si Pro-ul.
Si eu vreau 4K la 30fps ca sa fac schimbul. La 400eur nu am ce comenta, PC-ul meu de 1500eur, ca tot de astea vorbim de cand cu unii frustrati, se chinuie sa scoata asemenea performante. Iar despre jocuri exclusive gen Horizon, Uncharted, The Last Guardian sau altele nici nu mai vorbesc.
Also, va aud pe multi cu 60fps in full HD. Ok, inteleg ca vreti un boost, e interesant ce propune Sony sa incurajeze developerii sa ofere mai multe optiuni pentru noi (1080p 60fps sau 4K 30fps), dar cat de mult v-a deranjat ca ati jucat in 30fps? Nu ma refer la momentele cand au fost jocuri cu probleme gen Fallout 4, care de multe ori nu atingea 30fps. Si nu ma refer la jocuri multiplayer unde conteaza foarte mult timpul de reactie iar un fps mai ridicat te avantajeaza. Ma refer la jocurile alea mai de batrani ca mine, Witcher 3, Until Dawn, Uncharted 4, The Order, etc? Din punctul meu de vedere acele jocuri au fost cum trebuie si in 30fps, consola oferindu-mi o experienta placuta per total. Pe voi v-a deranjat ca aveti doar 30fps? Ati considerat experienta voastra neplacuta cu acele jocuri din cauza framerate-ului de 30? Pentru mine nu a contat, nu m-a deranjat deloc :)
Dupa parerea mea, nu e o experienta grozava. As sacrifica rezolutia fara niciun fel de probleme in detrimentul framerate-ului. 60FPS, pentru mine, cel putin, se simte mult mai bine in orice situatie - esential pentru multiplayer, dar la fel de preferabil si pentru pentru singleplayer.
Oricum, cred ca depinde de om. Cunosc oameni care efectiv nu pot face diferenta intre 30 si 60, daramite sa aiba vreo preferinta intre cele doua.
ideea este ca ps4 pro poate rula 60 fps la 1080p din moment ce duce unele jocuri la 4k 30 fps.. clar o sa puna developerii la munca odata cu lansarea lui ps4pro
Diferenta o percep mereu, vorbeam strict de experienta in sine care pentru mine e influentata probabil si de titlul in discutie. Cum cele mentionate mai sus nu m-au deranjat in 30fps si mi-au oferit o experienta buna, tot asa de placuta mi-a fost experienta si in SW Battlefront unde fps-ul dublu ajuta foarte mult, desi am pierdut rezolutie din cauza ei.
Eu ma refeream mai mult la goana asta dupa fps, care pentru mine pana acum n-a contat prea mult, decat atunci cand jocurile in discutie au rulat sub acel 30.
Probabil ca esti prins in experienta propriu-zisa si nu prea iti pasa atunci. Eu, insa, am si anumite pretentii tehnice de la un joc pe care, recunosc, le-am deprins doar dupa ce am trecut pe PC. Stiu, sunt un figurant si jumatate, dar prefer "experienta cinematica" in alt tip de content decat in jocuri. Nu doar ca percep diferenta, dar ma si deranjeaza, pur si simplu, lucrurile se misca prea incet si parca sunt lipsite de naturalete.
Vis-a-vis de ce spune tudy eu personal am avut cele mai frumoase experiente generatia asta, niciun titlu slab dpdv grafic iar Witcher 3, Bloodborne, Dark Souls 3, chiar daca mai au cate un drop ici colo de cadre mi-au oferit o experienta pentru care mi-as sterge memoria ca sa o mai traiesc macar odata. Framerate mai ridicat peste 30fps sau 60 constant vreau in multiplayer unde chiar se simte diferenta. In singleplayer e bun si 30 mai ales ca nu sunt asa pretentios.
Experienta in sine primeaza, dar pentru mine cel putin, in mod clar ar fi imbunatatita de un frame rate mai mare (nu neaparat 60).
Nici nu mai stiu cat timp a trecut de cand am luat primul controller in mana, n-am comentat pe nicio generatie.. jocurile exclusive si optimizarea (de fapt un frame-rate constant) au fost cele care au scos bani din buzunarul meu.
Sunt destul de pretentios insa cand e vorba de jocuri/gameplay (mai ales atunci cand sunt obosit) iar dupa o zi de munca, prefer sa ma relaxez avand un gameplay fluent. Un "steady 30 FPS" care uneori ajunge pe la 20-25, nu este deloc placut.
Tare imi e ca fie nativ sau upscalat, fie SS sau downsampling, fie checker-board whatever.. indiferent de rezolutie, sa nu avem un scenariu similar pe Pro, ca si pe PS4 (pe alocuri). Dar avem "fluturasi" mai multi.
Ar fi aiurea sa nu se profite de un hardware mai bun. Mai ales cand majoritatea display-urilor cumparate/folosite sunt FHD.
Cam asta voiam sa subliniez.
In ceea ce ma priveste, daca nu o sa ma multumeasca pe UHD, macar pe FHD sa.. "se miste (putin) mai repede".
Ramane de vazut ce si cum, am zis inca de cand s-a lansat PS4: generatia actuala nu este nimic altceva decat o generatie de test.
''Puţini sunt cei care vor sa spună tot ceea ce cred'' – Rene Descartes