Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Dificultati plata PS Plus - HELP -

1. #1 SP
    Junior Member Munteanurazvan's Avatar

Dificultati plata PS Plus - HELP -

Salut, nu reusesc sa fac plata pentru PS Plus, acelasi card l-am mai folosit anterior la plati pe platforma dar subit nu mai merge.
    Eroarea care o primesc este "your payment not be complete, check historty payment" si la utilizarea altui card "please complete biling info". Am incercat 5 carduri si nu reusesc cu nici unul. Sunt erori de la ei, sau ce se intampla.? A mai patit cineva ?

Plata am incercat sa o fac si de pe aplicatia iOS, direct de pe PS si web browser (Chrome si IE)

2. #2 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    ce vrei sa cumperi? 1 luna de ps+?

3. #3 SP
    Da, periodic as vrea sa cumpar cate o luna, deoarece nu ma joc foarte mult din cauza programului.

4. #4 SP
    E foarte probabil sa nu reusesti. Este o problema intalnita la si im alte tari cu aceasta eroare de achizitie. Incearca cu 3 luni

5. #5 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Incearca sa faci acelasi lucru de pe consola.

6. #6 SP
    Greyhound, am incercat si de pe consola, web browser si din aplicatia mobil si nimic.

Prima oara am reusit sa cumpar pachetul de o luna, acum nu reusesc deloc.

7. #7 SP
    Repet, incearca cu mai mult de o luna

8. #8 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Incearca ce zice si raducucosmin, dubioase sunt caile PSN-ului

9. #9 SP
    PS: A patit un prieten de-al meu chestia asta acum cateva zile. Si-a luat pe 3 luni si i-a mers, dupa ce incercase inclusiv cu bani pusi in wallet prin prepaid card. Si am citit online pe reddit si pe forumul PS situatii similare din alte regiuni, mi-am amintit ca am mai vazut problema discutata acu vreun an chiar aici pe forum.

10. #10 SP
    Member televizor's Avatar
    Mie nu-mi mai merge de un an jumate sa cumpar nimic de pe UK Store acelasi card cu care imi mergea inainte.
    Din cate am inteles, daca nu cardul UK, nu se mai poate. De un an jumate sunte nevoit sa cumpar Store credit si PS Plus subscription de pe diverse site-uri.
    Btw, cel putin pentru UK, offgamers are cele mai mici preturi. Abonamentul de 1 an pt PS Plus e cu 40 lei mai ieftin decat la Altex & Co.

11. #11 SP
    Nu stiu daca omul are cont pe UK. Dar oricum problema asta e diferita de ce zici tu. Situatia lui de mai sus nu e dependenta de card, problema poate aparea pur si simplu la achizitia doar unei singure luni de PS+, indiferent de metoda de plata.

In alta ordine de idei offgamers nu are cele mai mici preturi comparativ cu Altex. La Altex e 234 de lei PS+ 1 an ptr UK. Pe cdkeys 1 an de PS+ pe UK e 34.89 lire, din care se scade discountul permanent obtinut prin facebook de 5%, si se ajunge la un pret de 33.15 lire. Asta ar insemna 175-180 de lei, cel mult 185 ceea ce ar insemna o reducere de minim 50 de RON vs Altex

12. #12 SP
    Member televizor's Avatar
    Pai bine ma Radule, nu puteai sa-mi zici ieri asta?
    Eh, eu am luat cu 195 de pe offgamers dar macar putea sa ma scuteasca de INCA un cont la INCA un site creat

13. #13 SP
    In continuare aceeasi problema si la 3 luni, imi zice "please complete bilingv info" dar am toate datele completate nimic lasat gol.
    Ultima varianta este sa-mi fac cont pentru alta regiune daca asta e singura cale.

14. #14 SP
    Tu pe ce tara ai contul? Romania? Oricum ar trebuie sa vb si cu supportul lor inainte si cu banca, s-ar putea sa te surprinda cu vreo solutie

15. #15 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Cel mai bine e sa cumperi carduri valorice si dupa iei PS Plus direct cu banii din wallet. Nu are rost sa te complici cu cardul.

16. #16 SP
    Contul este facut pe Romania, nu ma gandeam ca as avea probleme si sa trebuiasca sa selectez alta tara din pricina platilor.
    De unde recomandati sa cumpar PS Tickets ?

17. #17 SP
    Member Aliosa's Avatar
    La ce banca ai cardul? ING sau Banca Transilvania?

18. #18 SP
    Principalul cu care incerc este Raiffeisen, dar am incercat si cu AlphaBank, BRD Finance (card de cumparaturi), BRD card student.

Curios e faptul ca pe mobile banking, la desfasurator, imi arata 52 bani blocati catre PlayStation.

E prea tarziu la ora asta, maine incerc sa sun si la serviciul clienti al bancii si la Playstation.

19. #19 SP
    Junior Member aliosha's Avatar
    Nu este de la PSN, majoritatea bancilor au blocat platile catre PSN pe motive de frauda. Suna sa il deblochezi, asa am facut si eu aseara ca sa pot achiziona un joc si abonament ps+. (ING).

20. #20 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Sau la BT pur si simplu sunt blocate tranzacțiile fara cvv (au limita 0 si trebuie modificata din BT24 sau printr-o cerere). Pana nu am modificat asta nu am putut plati nici pe Amazon sau prin Paypal. Si daca încerci pe PSN de prea multe ori fara succes te blochează 24 sau 48 de ore de la plati.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast