Astept cu nerabdare sa vad ce imbunatatiri aduc primului joc, care pot sa spun ca mi-a placut f.mult.
Dap e fain, ar trebui sa-l termin si eu, dar la un moment dat nu am mai avut rabdare sa farmez.
Am fost mereu in urma cu level-ul, nush din ce motiv, si nu prea imi place sa refac aceleasi misiuni.
Nici eu nu am avut probleme cu levelul. Dar asta poate pentru ca muream des si farmam fara sa vreau
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
N-am avut nici eu probleme cu level-ul. Dar m-a plictisit rau, dupa 25 de ore tot aceeasi inamici, aceleasi tactici. I-am dat pace. Sa vedem cum o fi ăsta, daca nu.... Sekiro
Cum vi se pare demo? Mie mi se pare bunicel, mă dezamăgește grafica dar e de apreciat că te lasă să alegi grafica sau fps. Nu am jucat mult dar m-a făcut să iau în radar primul joc pe care tot nu l-am băgat în seamă până acum.
M-am înscris mai demult și alaltăieri am primit mail cu codul de activare al jocului. Daca mai primesc ceva, voi posta aici.
Daca ti a placut primul sigur o sa ti placa si asta, e basically ca primul , cateva chestii in plus, mai diversificati inamicii,level design mai bun, doua arme in plus ( 4 daca nu ai jucat dlc ul la primul), mie personal mi se pare mult mai usor, story ul e foarte ok, mi a luat cam 100 de ore pentru platinum, zboara timpul cand il joci.Also, au bagat 3 player co op online, e destul de fun in twilight missions. Eu am luat special edition cu season pass, nu mai zic ca abia astept sa zica baietii ceva de dlc uri![]()
Bookmarks