Traiasca murica'![]()
Nu inteleg cum people went batsh*t cand un titlu de 360 avea cu 80p mai mult decat unul de ps3, iar acum toti se mangaie singuri ca nu se cunosc 360p de la ps4 peste xboxone
..ce?
anywho sa vina jocurile, m-am saturat sa vad 1080p, 900p nativ upscaled la 1080p, 720p care prin patch devine 1080 etc.
nu-mi iau consola pentru cifre, ci doar pentru jocuri, si momentan n-am nici un motiv de a-mi cumpara vreo una
Eu m-am convins, obiectiv vorbind, pe PS4 imaginea este mai clara, mai crisp, iar pe XBOX, imaginea este putin mai fuzzy. Exemplul cel mai graitor mi s-a parut ultimul filmulet, Battlefield, Collapse.
2,75 GHz?! Hmmm...
Game'N'Motion: PlayStation 4 CPU using AMD Turbo Core to go from 1.6GHz up to 2.75Ghz ?
Si review-ul final si complet al celor de la IGN.
PS4 Review - IGN
Au aparut primele indicatii de la cateva persoane ce au primit consolele mai devreme cum ca lotul pt Europa ar fi made in Japan.
Oricat de mult mi-ar place mie de cei de la Anandtech (care chiar fac niste review-uri incredibile si sunt al naibii de tehnici), nu inteleg cum de nu le-a trecut prin minte cat de flawed este comparatia respectiva. Inteleg ca au lucrat ei in 4K... dar totusi, comparatia doar side by side, oricat de mari am avea noi monitoarele, si tot s-ar face un stretch la imagine. Daca ar fi avut si momente in care sa dea separat video-ul capturat pe fiecare, ar fi fost perfect. Eu ma asteptam la o diferenta mai mare... dar nu pot sa ma pronunt din acel side by side, pentru ca sunt imagini micsorate (si cum nu am rezolutie 1920 x 1080 + 1920 x 1080, mi-e greu sa compar 1:1).
@Monky
Laptopul e nou cumparat, driverele sunt la zi.
Intre timp am gasit si tv-ul : Sony : Spécifications de KDL-32S5600 | Caractéristiques techniques de KDL-32S5600
atat timp cat are hdmi nu vad de ce iti faci griji...e ceva in neregula cu laptopul nu cu tv-ul, vezi prin catalyst sau Nvidia ce setari ai
Exista o nedumerire din partea mea cu privire la un sistem audio ce ar putea fi legat de PS4. Cum as putea sa conectez un sistem audio la PS4 daca ea nu are conectorii necesari? Uitandu-ma pe urmatorul site,Hardware part names | PlayStation�4 User's Guide observ ca are un singur port de iesire DIGITAL OUT (OPTICAL) port,adica pe romaneste iesirea optica ,ca sa nu mai scriu de faptul ca nu are nici mufa jack sau "anticele" mufe RCA de care am nevoie. Sau e de ajuns ca sistemul audio sa fie direct conectat la televizor?
Versiunea 1.51 rezolva problemele de eject disc,sunetul la citirea discurilor,etc.
Playstation4 Firmware Update 1.51 Fixed Some Errors - Guide4GameS
Here is the some fixes that was posted by the PS4 users on Playstation community, it fix some major errors aw well regarding to games and PS4 as well. Below you will find.
Note: This update didn’t fix the error related to Battlefild 4, because EA said, this is not the PS4 plablem but the game, EA will release the patch next week to fix this error.
Error related with games are still there, Game Crash, Save Game Corrupt, Sound loop and also having the Black Screen Error. Sony and Game owners are looking into it, so that they can fix these errors ASAP.
Some of the PS4 error are fixed in this firmware update, here they are:
System Failures Error Fixed
Constant Ejecting Disk Fixed
Beeping Issue
PS4 Constantly Freezing Fixed
Unrecognizable Disc Error Fixed
GameStop Says 2.3 Million Customers Waiting for PS4 - Bloomberg
GameStop Corp. (GME), the largest specialty retailer of video games, said its initial allocation of Sony Corp. (6758) PlayStation 4 consoles sold out and that 2.3 million customers are waiting for the devices.
Sony Working on Improving Voice Recognition for PlayStation Games for Current and Future Platforms | DualShockers
*To implement, improve and handle CSR language modeling and automatic pronunciation generation for multiple languages
* To improve voice recognition accuracy and out-of-vocabulary rejection rate for noisy speech, kid’s speech, and emotional speech with limited CPU and memory for multi languages
* Improve runtime voice recognition and sample voice applications for PlayStation product for many languages
* Develop robust automatic speech recognition (ASR) technologies to various kinds of distortions and variations such as channel and environment distortions, emotional speech, variety of speaking rate and speaking style for multiple languages
* Integrate ASR with technologies of microphone array, echo cancellation, speech enhancement, and other DSP processing for far-field voice recognition under noise
* Implement and improve very large vocabulary continuous voice recognition performance under variety of game sounds and music background
* Improve acoustic model training and adaptation
Bookmarks