Am comandat Injustice ieri , doar trebuie sa ma duc in showroom sa il ridic.
Din cate stiu emag la toate produsele "in stoc" in acelasi oras foloseste serviciul de curierat DPD SDD (Same Day Delivery). La mine au cam dat rateu cu SDD-ul (de obicei ajungand la o zi dupa), dar nu e vina eMag. Iti arata in cont ca de la ei a fost preluat de catre curier.
Salut,
Știe careva cum pot pune filme/muzica/poza pe ps4 via USB? Introduc stick-ul USB in port si din meniu nu-l găsesc nicăieri!!!
@storm, la ora actuala pe PS4 nu se pot copia si rula fisiere media. Sper si eu ca pe viitor sa ne dea posibilitatea asta printr-un FW update.
Cand o sa ma lase, Nene sa copiez eu in mod direct, clipul pe care-l salveaza pe hdd? The original full hd file?![]()
Daca am cumparat un cod de Playstation Plus UK, nu pot sa-i fac redeem numai pe consola? Pe PC, daca intru in cont, nu merge?
am gasit ps+ ptr 1 an la 35 L ,e convenabil? PlayStation Plus Subscriptions (PSN Plus)
Da, primesti un link pe mail care te duce in contul de cdkeys unde ai sectiunea downloadable products. Acolo o sa vezi o poza facuta la cardul razuit. Daca cumperi de la ei pentru prima data, mai dureaza cateva minute pana se face o verificare. Daca cumperi seara si e prima data cand cumperi, primesti dimineata dupa ce se face verificarea platii. La ei merge numai cu paypal din cate am vazut.
Eu am comandat seara pentru prima oară şi am primit în 2 minute mail cu poza la cardul răzuit.
Bookmarks