Apropo de fifa 14.Am o intrebare daca sunteti buni si imi puteti raspunde:
Daca ma inregistrez la EA Sport cand imi vine jocul cu contul de USA ce avantaje am in plus in afara ca pot juca online? in dtrimentul contului de Romania care stim cu totii ca nu avem PS+.
Am un avantaj real daca ma innregistrez cu contul de USA...adica altceva in afara de posibilitatea de a juca online.
VA multumesc.
Va rog frumos unde gasesc si eu un ghid pentru inlocuire HDD , montare , instalare de software necesar s.a.m.d !? Multumesc !
O sa merg astazi sa iau PS4 deci ce sa aleg dintre:bundle(killzone) vs varianta standard+FIFA 14..?Va multumesc..
Va deranjeaza LED-ul de la DS4,folositi un decal
PS4 Dualshock 4 Light bar Brightness Glare Fix - Decals
Lista trofee Outlast :
Outlast Trophies - PSNProfiles.com
nu merge linku care l-ai pus![]()
---------- Post added 30-01-2014 at 18:39 ----------
si totusi , nu inteleg cu ce ar putea sa te deranjeze luminita aia![]()
E oarecum deranjanta. In primul rand e destul de puternica si lumineaza un pic obiectele apropiate (eu de ex am o masa chiar in fata mea si e luminata....). In al doilea rand, din pozitia in care se joaca unii lumina aia ajunge sa se reflecte in televizor. Mie imi da o linie subtire pe rama de la televizor.
in fine . fiecare cu parerea lui ,pe mine cel putin nu ma deranjeaza si imi place foarte mult ideea asta cu luminita.![]()
Mi-am creat inca un cont de US pe PSN pentru a putea descarca DLC-urile primite odata cu AC4.Acum intrebarea e daca pot sa joc pe contul de UK folosind content-urile descarcate de pe contul de US.
Cred ca merge, ca si pe cel de US mergeau cele de pe UK. Am facut si eu un cont de US pt a putea baga season pass-ul de la AC4 si am decis sa il pastrez pe asta. Sunt toate jocurile mai ieftine, iar ps+ costa doar 165 ron pe an. Am folosit redeem coduri luate de pe amazon.com direct cu cardul. Plus de asta au si oferte bune. Am luat, spre exemplu, Injustice cu doar 35$, 115 ron.
Salut,
Am intrat si eu in clubul PS4 desi nu am vrut sa o achizitionez acum, insa long story short in modul acesta l-am ajutat pe cel mai bun prieten cu 100 euro deoarece are niste probleme in familie. Imi cer scuze insa nu am rabdare sa citesc 300+ pagini, asa ca daca au mai fost puse intrebarile atunci sa imi fie cu iertare: Ce PSN sa imi cumpar UK sau US? Cum sta treaba cu ping pe serverele US (posesor rds gigabit)? Cum sta treaba cu viteza de download ethernet pe serverele US, dar UK?
PS: Consola achizitionata de la PCGarage varianta cu KZ Shadowfall. Nu, inca nu am scos-o din cutie si nici nu am desigilat-o
Multam in avans.
Bookmarks