Pt. cei care vor PS Plus gratis, Sony organizeaza un mini concurs pt. coduri de 3 luni: https://psplus.software.eu.playstation.com/en_GB
Pt. cei care vor PS Plus gratis, Sony organizeaza un mini concurs pt. coduri de 3 luni: https://psplus.software.eu.playstation.com/en_GB
ce pui la country ? uk ?nici nu m-am uitat numa am comentat .
depinde pe ce account ai
![]()
Si eu iti recomand US , un exemplu simplu " Killzone Shadow Fall " varianta digitala 42$ - 140 ron , deci trage tu concluziile ! Have fun
Am luat pana la urma standard + Killzone SF..nu (mai)aveau in (Orhideea MG) nici bundle si nici Fifa pe stoc..asta e sunt multumit si asa
!Multumesc mult pt sfaturi si o seara buna tuturor..
imi fac si eu inca un cont pentru us (pacat ca am ps+ pe uk) ,pe mine ma costat 55 lire injustice
Dar sa zicem cumpar killzone varianta digitala dupa amazon apoi bag codu dupa contu de us ,mai imi cumpar un psn us cu 10-15 $ ptr dlc ,apoi merge sa cumpar dlc dp contul de us daca am ps+ pe uk?
PlayStation Has News That "Gamers Will Be Excited About" At GDC 2014 - iGame Responsibly
GDC 2014 is fast approaching. From March 17-21st, the Moscone Center will play host to thousands of industry professionals, aspiring developers, and press alike. It’s one of the largest gaming-related gatherings in the United States. I had a chance to ask PlayStation developer relations manager, Brian Silva what himself and Adam Boyes’ team had in store for the conference. Silva explained,
''GDC is the busiest week of the year for our Developer Relations group. I can’t say much, but we’ve all been hard at work with some great stuff that developers and gamers will be excited about.''
Salut all,
Tocmai ce am dat si eu join comunitatii PS4 de cateva zile, insa am o mica dilema legata de drive-ul consolei. Din ce am observat cand instalez un joc (ACBF in cazul de fata) drive-ul blu ray scoate un zgomot destul de deranjant. Am impresia ca isi ia zborul.
A mai observat careva treaba asta?
Posibil sa revina la normal dupa instalare, nu am mai avut timp sa verific.
Noroc!
Care are jocul da The Crew ca as vrea sa joc si eu cu careva din Romania sa ne dam add.
---------- Post added 31-01-2014 at 11:00 ----------
de unde pot cumpara si eu un card playstation plus de uk pe un an de zile??
Cum adica cine are jocul The Crew? Nici nu s-a lansat!
Pentru carduri de PSN+ UK vorbeste cu userul: nemmo ( View Profile: nemmo - Console Games )
Nu am card. E vreo sansa sa imi activez plus-ul?Cand dau pe subscriptia 14 days free imi cere datele de la card.
Bookmarks