Eu nu stiu cum de v-ar placea voua sa va jucati in 3D, eu nici la filme in 3D nu suport sa ma uit, daramite sa ma joc.
Eu nu stiu cum de v-ar placea voua sa va jucati in 3D, eu nici la filme in 3D nu suport sa ma uit, daramite sa ma joc.
tocmai ca unora le place si altora nu,ai de ales la jocurile care au suport.Nu cred ca era greu cum AC3 avea sa aibe si AC4.
Am incercat si eu Trine 2 3D acum o saptamana si se vede f bine. Imi place si Zen Pinball 3D. Poate pe viitor vom avea parte de mai multe jocuri 3D.
HDMI 1.4a suporta upto 1080p24 in 3D. HDMI 1.4b din cate stiu tine upto 1080p60. Iar HDMI 2.0 upto 4K la 25FPS.
a mai patit sa nu ii mearga sa se logheze pe PSN dar internetul sa mearga ?
o eroare nw-31491-8 ? (ceva cu domain name server -dns ) - am incercat sa pun serverul de dns oferit de google (8.8.8.8) dar degeaba
Da, e o eroare "comuna" pe PS4. Sony recomanda sa faci logout, sa te reconectezi la router (daca esti pe WiFi) si sa incerci din nou login. Personal recomand sa dai si un restart la router (desi nu el e cauza).
In caz ca esti pe WiFi, iti recomand sa te conectezi pe cablu. E sfant!
puteau si ei sa puna un chip WiFi mai de doamne ajuta dualband...Are TV-ul si nu are PS4.Cred ca e singura chestie care m-a dezamagit la el pana acum.
HDMI 2.0 released: 18Gbps of bandwidth allowing for 4K @ 60 fps, 32 audio channels | ExtremeTech
Pointless pentru urmatorii cativa ani![]()
merci
doar pe cablu stau... am dat un restart la router&consola si a mai patit odata dupa care si-a revenit
Nu HDMI-ul e problema (asa cum ti-am mai spus si mai sus). Sony deja a inceput sa faca update-uri de firmware pentru TV-urile lor care stiu 4K... update-uri prin care deja este suportat HDMI 2.0 (deci vor proceda asa cum au facut si cu PS3-ul, si la fel se va intampla si cu PS4). Problema este la partea de putere de procesare... va tine oare PS4 un joc in FullHD 3D la 60FPS? I really doubt it. Dar, niciodata sa nu zici niciodata... nu?![]()
@Monky atata timp cat mie pe pc nu imi poate scoate 1080p la mai mult de 14-15 fps pe un i7 cu gtx 670 este clar limitare de hdmi. M-am interesat si nu este nici o problema de procesare acolo ci o problema d e transmitere a datelor prin cablu. M-am interesat de asta si se tot discuta pe net. Ai sa vezi ca atunci cand incerci sa joci ceva in 3d pe nvidia, nvidia 3d vision iti face automat switch in 720p iar daca incerci sa joci in 1080p iti va spune ca nu e suportat.... singurul joc in care l-am fortat la 1080p a fost Battlefield 3 si asta in 14-15fps...
HollowMan: eu nu ma refeream la PC-uri, unde din cate stiu inca nu exista nici macar o singura placa video cu HDMI 2.0 (iar solutia cu nVidia daca nu ma insel nu poate mai mult de 720p @ 120Hz sau 1080p @ 48hz - de aici si cele maxim 15-20fps de care spui)... Eu vorbeam de PS4 unde se poate tehnic via HDMI 2.0, ca de-aia suntem pe thread de PS4... Din partea mea, PC-ul sa ruleze si cu 5 FPS-uri. I only use it for job...
True dar asta ar insemna ca si un joc care nu necesita mult dpdv al performantei gen trine 2 ar trebui sa functioneze cu cablu hmdi 2.0 si un update de fw daca merge upgradat hdmi-ul prin software si nu hardware.
The first batch of a newly released hardware always has certain minor faults and defects especially newly launched gaming consoles ship with considerable defects and flaws. Significant amount of early PlayStation 4 and Xbox One users suffered a lot of hardware and software imperfections and blemishes. The manufacturers of the both consoles officially addressed the issue and reassured that they are looking into the matter and it will be solved soon.
Sunt multe persoane cu care am vorbit,care spun ca ps4-ul se va ieftini peste 3-4 luni,voi ce ziceti?
Bookmarks