Nici eu nu o am si mi-e ciuda pe aia care o detin, but still...![]()
vezi ca esti prost si tragi concluzia inainte. am consola din ianuarie.. si la fel ca fiecare am descoperit problemem care le are..
altfel ce cautam eu aici ? veneam ca eagle-eye sa ma bag in seama aiurea?
spun asta din propria experienta... nu sunt genu sa ma bag in seama daca nu stiu despre ce e vorba.
Consola ok, este ceea ce trebuia sa fie... dar la probleme care le arestit cu totii este foarte subiectiva... nu stiu daca ai urmarit ce se intampla dar in mare parte toti avem probleme cu ea. de la controller pana la consola in sine.
In alta ordine de idei ... este praf.
AM DREPTUL LA OPINIE. ESTE PRAF CA SI CUM A FOST PROIECTATA CU PICIOARELE IN ULTIMELE LUNI INAINTE DE LANSARE.
o sa vina cu a 2-a varianta de consola ca sony sa-si spele pacatele ca si in trecuta cu ceva gen SLIM.
ALTCEVA?
Opreste-te băiete, cum m-am băgat aiurea? Am intrebat doar de ce spui asta, tocmai ca sa-ti aud opinia pentru ca urmeaza s-o cumpăr luna viitoare. Calmează-ti bulanele.
poti s-o cumperi linistit ...dar nu de la SH . si daca o iei de la SH asigura-te ca ai garantie la ea.
oricum ce este acum pe piata din noul lot de la sony se pare ca nu au asa mari probleme cum a fost primele ps4 de la lansare.
de unde ti-o cumperi luna viitoare? ca in romania prin iunie iulie o sa ajunga dupa spusele unui user.
@monky: niste poze cu ds4 urile tale sa le vedem si noi cum au ajuns?
exact asa stiam si eu adica au spus chiar retailerii ca la inceputul lui aprilie o sa aibe stoc, si sa facut aproape jumatea lui aprilie si nimic, un user acum cateva zile cica a vorbit cu niste retaileri si i-au spus ca prin iunie spre iulie o sa aduca, niste nesimtiti acesti retaileri ne tin cu vorba
Data trecuta cand am trecut prin Targoviste mai erau 3-4 console pe rafturi. Puteti incerca acolo.
Nu am avut nicio problema cu consola,absolut nici macar o eroare de psn.singurul lucru care l-am patit a fost cu ds4 din cutie la care s-a cojit prima "pielita" de pe stickul din dreapta dar nu s-a mai agravat.deci eu pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte multumit de consola.
Cam 5 ore si la mine. Puteau sa-l faca putin mai gros sa aiba loc pentru o baterie mai mare. In ritmul actual de incarcara-descarcare cred intr-un an ca ma va tine bateria maxim 2-3 ore.
Stau la vreo 2,5m de consola, nu stiam ca trebuie sa o pun langa mine, pe canapea.
Cunosc ciupercute dar nu ma incanta sa le repar prostia celor de la Sony. Preferam sa fie alegerea mea daca imi pun sau nu acele ciupercute, nu o necesitate.
Si eu, la fel ca Monky, sper ca pe viitor sa primim o revizie imbunatatita.
Pe consola n-am ura, desi prima a venit busita. E adevarat, fata de generatia trecuta plasticul folosit e mai subtire, dar nu ma deranjeaza.
PS: Monky, sa scrii te rog aici ce ai rezolvat cu garantia in cazul controller-ului cu probleme.
Si eu o tin la 2,5 m de mine, am 2 controllere, unul venit cu consola si unul luat separat. Initial ma tinea bateria 4-5 ore, acum ma tine 8 ore fara probleme. La ambele controlere.
Tu probabil ai niste baterii minune. La toate bateriile scade capacitatea in timp doar la ale tale a crescut. Si nu asa oricum - ci dublu! Ne impartasesti si noua secretul?
Sunt putin exagerate valorile de mai sus, insa dupa primele 3-4 incarcari am ajuns si eu de la 4 ore la vreo 6. De atunci insa a ramas cam la fel autonomia, dar as zice ca e necesara o incarcare de fiecare data inainte de a folosi consola. Sau cel putin la usage-ul meu.
Mda...atitudine golaneasca aiurea...Daca nu esti multumit de consola vinde-o...Aici discutam in mod civilizat, eu unul sunt foarte multumit de consola mea si de ceea ce imi ofera.Ca nu sunt multe jocuri asta stim, ca are soft la care mai au de lucrat stim, dar per total experienta oferita de cutiuta noastra este una satisfacatoare.
Eu n-am avut nici cea mai mica problema cu ea. Si am luat-o la lansare... Functioneaza perfect, nu e zgomotoasa, nu tu probleme cu HDMI-ul, nu tu probleme cu Blu-Ray-ul. Despre controller: am un prieten care mi-a aratat cum i s-a dus cauciucul de pe stick-urile de pe controller, i l-am aratat pe al meu si a exclamat "wow, al tau arata ca nou" si ma joc mai mult ca el. Bateria intr-adevar am observat ca tine mai putin decat cea de la contrller-ul de PS3, insa nu e o problema pentru mine pentru ca am doua...si cat unul se incarca, cu celalalt ma joc. Acum nah...ori am eu grija mai mare de lucrurile mele...ori am fost norocos si am primit ceva bunDar cert e ca unii sunt critici numai de dragul de a fi. Si se exprima urat... pacat.
Depinzand de usage poti ajunge la 8 ore, insa dupa cateva luni media mea e de vreo 6 ore. Mi se pare exagerat cand ai spus ca ai ajuns de la 4 la 8 ore, mi se pare putin probabil, dar ma rog, tie poate ti s-a ars beculetul din controller.
Bookmarks