E evident ca nu va fi o varianta slim. Ce slim să faci la designul de ps4 care e din start slim :-) Vor fi doar variante cu diferite capacităţi de stocare
E evident ca nu va fi o varianta slim. Ce slim să faci la designul de ps4 care e din start slim :-) Vor fi doar variante cu diferite capacităţi de stocare
Varianta slim, mai mult ca sigur nu va iesi acuma( pe viitor, orice este posibil). Insa din aceeasta stire care a mai fost postata New PS3 and PS4 models reiese ca ''noul'' PS4 nu va fi decat o versiune revizuita a acestuia, cu o placa video pe o constructie mai mica, pentru a reduce consum de energie si a reduce din temperatura. Asemanator modelelor PS3 slim, unde modelul CECH-2001A vine cu o placa video pe 65nm, iar versiunea revizuita, modelul CECH-2101A vine cu o placa video pe 40nm.
E incorect spus "placa video" la PS4, avand in vedere ca e SoC (system on a Chip)... CPU si GPU sunt pe aceeasi pastila (AMD Jaguar CPU + AMD Radeon GPU).
Vă daţi seama că Sony primeşte un alt preţ pentru piese, eu zic că îi costă mai puţin.
Era frumos dacă am ştii preţul de achiziţie al magazinelor de la noi gen Altex, Flanco.
acel Amd Jagur este facut special pt ps4 .. sau cum? are ceva imbunatatiri fara de procesoarele normale de la amd ? aceeasi intrebare si pt GPU
nu vad cele peste 200 de like/thankx,va rasplatiti numai intre voi?, in alta ordine de idei la e3 vom vedea imbunatatirile aduse la oculus rift si niste demo/tech demos.
Si care ar fi legatura dintre Oculus Rift si PS4?!? Pentru PS4 probabil te refereai la Morpheus...
Vezi ca ti-ai incurcat clonele intre ele... Regulament ConsoleGames.Ro
Thanks-uri primesc cei care pot si demonstra afirmatiile, sau macar specifica o sursa... Altfel oricine poate spune orice.
Da, este SoC facut custom de AMD pt. Sony. APU custom pe 28nm, atat GPU (HD 7870) cat si CPU (Jaguar). Culmea este ca designul este foarte apropiat de Wii U (cu GPU mult mai mare si mai puternic decat CPU-ul), dar cu performante mult mai mari. A nu se uita insa ca mai avem si un extra procesor pt. background tasks (downloads, streaming and stuff like that).
MonkY presupun ca sunt lucrate si finistate cu mare efort sa randeze ceea ce sony a vrut(vreau sa cred ca sunt mult mai puternice piesele decat o placa video sau procesor asemanatoare cu cele a unui pc) iar ce se zice ca toate piesele din ps4 ar costa 300$ este fals. Daca ar fi sa am dreptate asta ar insemna ca ar fi putin cam scumpe.(inca o intrebare) La cam ce bani s-ar estima Amd Jaguar si HD 7870 ? asta vreau sa stiu !![]()
Pretul pieselor sau echivalentul e irelevant. Pentru banii pe care ii dai pe PS4 acum, primesti o consola destul de capabila (si preferata generatiei momentan). Jocurile arata bine pentru banii platiti.
Nu are sens sa compari cu un PC. Acolo puterea de calcul este peste masura, dar la fel si banii daca esti dispus sa-i dai.
Da daca setezi ambele conturi ca fiind primare. Uite instructiuni CLICK
Vreau sa-mi iau Transistor si am o intrebare in legatura cu plata. Vreau sa-mi iau card valoric de pe Cdkeys, dar nu am atatia bani in contul PayPal. Ma gandeam ca daca am card atasat la contul de PayPal, pot plati direct din contul bancar fara sa mai trebuiasca sa-mi pun bani in balanta PayPal. Problema e ca prin metoda asta, cdkeys refuza plata. Ati patit careva? Mentionez ca am Visa Electron de la Banca Transilvania.
Bookmarks