Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 406 of 903 FirstFirst ... 306 356 396 404 405 406 407 408 416 456 506 ... LastLast
Results 8,101 to 8,120 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #8101 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Eh, e de ceva vreme rezolvat. Te-ai trezit prea târziu din păcate

2. #8102 SP
    Member legokid220's Avatar
    eu cred ca a fost pus intentionat , cum sa faci asa ceva?
    Oricum Merci, Sony !

3. #8103 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    A avut cineva eroarea NP-32091-5? Nu mai face sync la trofee. S-a intamplat dupa ce am jucat Fez si Road not taken. Stie cineva vreo solutie?

---------- Post added 07-08-2014 at 10:18 ----------

Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    A avut cineva eroarea NP-32091-5? Nu mai face sync la trofee. S-a intamplat dupa ce am jucat Fez si Road not taken. Stie cineva vreo solutie?
    Am rezolvat problema cu un initialize, dar in timp ce trofeele nu faceau sync am primit un trofeu in Fez (jocul care a cauzat problema). Acum dupa ce s-a rezolvat problema trofeul respectiv nu mai apare? Se poate sa-l primesc iarasi cumva? Is it lost forever?

4. #8104 SP
    Am rezolvat problema cu un initialize, dar in timp ce trofeele nu faceau sync am primit un trofeu in Fez (jocul care a cauzat problema). Acum dupa ce s-a rezolvat problema trofeul respectiv nu mai apare? Se poate sa-l primesc iarasi cumva? Is it lost forever?
    Din cate stiu eu .. daca ai luat oricare trofeu, el se salveaza orice ai face tu.. cand dai drumul la net o sa se sincronizeze cu contul tau.

5. #8105 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Chiar daca acum se sincronizeaza trofeele, acel trofeu, pe care l-am luat cat timp a fost activa problema, nu apare la trofee...

6. #8106 SP
    Verifica in lista cu trofee la jocul respectiv, scroll down si vezi daca nu este vre'un trofeu deblocat, daca nu probabil ca trebuie sa-l faci din nou ... dar mie nu mi s-a intampalt niciodata.
    Chiar am facut niste teste mai de mult cu trofeele.. am scos netul (ma gandeam ca in caz de imi pica netul .. sa vad daca pot lua trofee) am facut cateva trofee , nu am putut sa vad daca le-am primit dar imi arata ca s-au deblocat .... dupa ce am pus net s-a sincronizat iar trofeele erau acolo

7. #8107 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    Buna ziua, revin cu ultimele informatii , ieri mi s-a adaugat in cont contravaloarea consolei PS4 returnata , dar daca nu verificam contul nu aveam de unde sa stiu ... dar totul e bine cand se termina cu bine .
    Stie cineva daca Diablo 3 va aparea la pachet cu ps 4 in Romania ?

8. #8108 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu a fost anunțat un bundle oficial, dar sunt șanse sa vedem in Altex un bundle făcut de ei, asa cum au făcut cu TLOU

9. #8109 SP
    Problema mare cu altex este ca nu poti testa produsul in magazin ... si nu inteleg de ce ... voi ati reusit sa-l testati ? Mie mi s-a comunicat de la rel cu clientii ca in magzin produsul nu se desigileaza ...

10. #8110 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce vrei sa testezi ca nu înțeleg?

11. #8111 SP
    PS4 ... sa se desigileze si sa ruleze un DVD adus de catre mine ... sa fiu sigur ca nu il iau cu zgomote ciudate la citire de disc sau etc ...

12. #8112 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Presupun ca esti constient de faptul ca unui PS4 trebuie sa-i faci setup-ul initial... nu sta nimeni sa faca treaba asta in magazin. Ca sa nu mai vorbim ca ai sanse sa pui un joc care cere un firmware mai nou... ma indoiesc ca stai acolo sa faci update. Ia-l linistit, testeaza-l acasa linistit... face figuri, il schimbi.

Sau pe bancul de proba, introdu si tu un disk inauntru si vezi ce se intampla. Daca nu explodeaza, ala e!

13. #8113 SP
    Pai asa as fi vrut sa introduc un disk in el si atat , voi incerca , multumesc ...
    Ma tenteaza ofeta asta :

Consola PlayStation 4
    +
    Controller Wireless DUALSHOCK 4 SONY PS4, albastru
    =
    1.919,89 lei

14. #8114 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai bine îți cumperi consola de la Orange, o scoți la 1450 lei
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1145337

15. #8115 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mai intai Titanfall 2, acum asta Urmeaza Sunset Overdrive 2 cumva?

You Could Get a Sequel to Xbox One Exclusive Ryse on PS4 - Push Square

16. #8116 SP
    Am reusit sa testez consola in magazin , la prima vedere totul e ok ,
    Am bagat un disc totul merge fin, o s o testez si acasa rulez niste filme sa vad daca se incinge ... Si downloadez niste jocuri de pe ps plus . In caz de sunt probleme o pot schimba in 48 de ore, se anunta
    Un weekend plin de teste .

17. #8117 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    De-ar fi fost teste de-astea si la şcoală...

18. #8118 SP
    Daca s-ar putea sa fim on-topic , desi nu trebuie sa ma explic - scriam de pe iPhone din pricina asta s-a editat textul in felul respectiv. Ma scuz in fata unui fin academician .

19. #8119 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan-theodor View Post
    Am reusit sa testez consola in magazin , la prima vedere totul e ok ,
    Am bagat un disc totul merge fin, o s o testez si acasa rulez niste filme sa vad daca se incinge ... Si downloadez niste jocuri de pe ps plus . In caz de sunt probleme o pot schimba in 48 de ore, se anunta
    Un weekend plin de teste .
    Mai bine il comanzi de pe net, de la acelasi furnizor. Din cate stiu la comenzile online exista alta politica de returnare decat daca ai lua-o din magazin direct, parca era 30 de zile in care puteai sa o returnezi fara niciun motiv, ceva de genul ... Asta daca ai nevoie de timp, eu stiu ca si la cumparaturile din magazin sunt cateva zile in care o poti returna, nici chiar asa putin, 48 de ore.

20. #8120 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mai bine îți cumperi consola de la Orange, o scoți la 1450 lei
    PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi - Page 138
    Da ma gandeam la varianta asta, dar am avut niste experiente neplacute cu cei de la Orange la echipamentele lor primare (telefoane) . Oricum oferta e f buna !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.