Eh, e de ceva vreme rezolvat. Te-ai trezit prea târziu din păcate
A avut cineva eroarea NP-32091-5? Nu mai face sync la trofee. S-a intamplat dupa ce am jucat Fez si Road not taken. Stie cineva vreo solutie?
---------- Post added 07-08-2014 at 10:18 ----------
Am rezolvat problema cu un initialize, dar in timp ce trofeele nu faceau sync am primit un trofeu in Fez (jocul care a cauzat problema). Acum dupa ce s-a rezolvat problema trofeul respectiv nu mai apare? Se poate sa-l primesc iarasi cumva? Is it lost forever?![]()
Din cate stiu eu .. daca ai luat oricare trofeu, el se salveaza orice ai face tu.. cand dai drumul la net o sa se sincronizeze cu contul tau.Am rezolvat problema cu un initialize, dar in timp ce trofeele nu faceau sync am primit un trofeu in Fez (jocul care a cauzat problema). Acum dupa ce s-a rezolvat problema trofeul respectiv nu mai apare? Se poate sa-l primesc iarasi cumva? Is it lost forever?![]()
Chiar daca acum se sincronizeaza trofeele, acel trofeu, pe care l-am luat cat timp a fost activa problema, nu apare la trofee...
Verifica in lista cu trofee la jocul respectiv, scroll down si vezi daca nu este vre'un trofeu deblocat, daca nuprobabil ca trebuie sa-l faci din nou ... dar mie nu mi s-a intampalt niciodata.
Chiar am facut niste teste mai de mult cu trofeele.. am scos netul (ma gandeam ca in caz de imi pica netul .. sa vad daca pot lua trofee) am facut cateva trofee , nu am putut sa vad daca le-am primit dar imi arata ca s-au deblocat .... dupa ce am pus net s-a sincronizat iar trofeele erau acolo![]()
Buna ziua, revin cu ultimele informatii , ieri mi s-a adaugat in cont contravaloarea consolei PS4 returnata , dar daca nu verificam contul nu aveam de unde sa stiu ... dar totul e bine cand se termina cu bine .
Stie cineva daca Diablo 3 va aparea la pachet cu ps 4 in Romania ?
Nu a fost anunțat un bundle oficial, dar sunt șanse sa vedem in Altex un bundle făcut de ei, asa cum au făcut cu TLOU
Problema mare cu altex este ca nu poti testa produsul in magazin ... si nu inteleg de ce ... voi ati reusit sa-l testati ? Mie mi s-a comunicat de la rel cu clientii ca in magzin produsul nu se desigileaza ...![]()
PS4 ... sa se desigileze si sa ruleze un DVD adus de catre mine ... sa fiu sigur ca nu il iau cu zgomote ciudate la citire de disc sau etc ...
Presupun ca esti constient de faptul ca unui PS4 trebuie sa-i faci setup-ul initial... nu sta nimeni sa faca treaba asta in magazin. Ca sa nu mai vorbim ca ai sanse sa pui un joc care cere un firmware mai nou... ma indoiesc ca stai acolo sa faci update. Ia-l linistit, testeaza-l acasa linistit... face figuri, il schimbi.
Sau pe bancul de proba, introdu si tu un disk inauntru si vezi ce se intampla. Daca nu explodeaza, ala e!![]()
Pai asa as fi vrut sa introduc un disk in el si atat , voi incerca , multumesc ...
Ma tenteaza ofeta asta :
Consola PlayStation 4
+
Controller Wireless DUALSHOCK 4 SONY PS4, albastru
=
1.919,89 lei
Mai bine îți cumperi consola de la Orange, o scoți la 1450 lei![]()
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1145337
Mai intai Titanfall 2, acum astaUrmeaza Sunset Overdrive 2 cumva?
You Could Get a Sequel to Xbox One Exclusive Ryse on PS4 - Push Square
Am reusit sa testez consola in magazin , la prima vedere totul e ok ,
Am bagat un disc totul merge fin, o s o testez si acasa rulez niste filme sa vad daca se incinge ... Si downloadez niste jocuri de pe ps plus . In caz de sunt probleme o pot schimba in 48 de ore, se anunta
Un weekend plin de teste .
Daca s-ar putea sa fim on-topic , desi nu trebuie sa ma explic - scriam de pe iPhone din pricina asta s-a editat textul in felul respectiv. Ma scuz in fata unui fin academician .
Mai bine il comanzi de pe net, de la acelasi furnizor. Din cate stiu la comenzile online exista alta politica de returnare decat daca ai lua-o din magazin direct, parca era 30 de zile in care puteai sa o returnezi fara niciun motiv, ceva de genul ... Asta daca ai nevoie de timp, eu stiu ca si la cumparaturile din magazin sunt cateva zile in care o poti returna, nici chiar asa putin, 48 de ore.
Bookmarks