pret bun la Altex !
Consola PlayStation 4 | ALTEX
sau cu TLOU
Consola PlayStation 4 + joc Last of US Remastered | ALTEX
pret bun la Altex !
Consola PlayStation 4 | ALTEX
sau cu TLOU
Consola PlayStation 4 + joc Last of US Remastered | ALTEX
Cum functioneaza noul sharing pe PS4: How Digital Game Sharing on the PS4 Will Work
Rezumat: acel joc pe care il inviti pe un prieten sa-l joace va rula pe consola ta fara ca acel prieten sa aiba EVER acel joc. Practic va fi doar un stream video si salvarea trofeelor, etc fara ca el sa aiba jocul. Nu are nici o legatura ca game sharing-ul actual. Practic lasi un prieten sa se joace pe consola ta via internet, daca te hotarasti sa o opresti adio jocul prietenului![]()
PS4's Upcoming Game Sharing Feature Limits You to 60 Minutes Per Session - GameSpot
Nu cred ca am mai fost postat![]()
Sau renunti la share play si faci game shareSerios acum, nu asta e scopul(jocuri gratis) acestui serviciu. Si la prezentarea din februarie 2013 au spus cam același lucru
In sfarsit, mi-am luat si eu PS4Am prins oferta de la Altex si l-am luat cu Last of Us Remastered. Prima impresie e WoW. De acum sa strang banutii pentru urmatoarele jocuri
![]()
Salut mi am achizitionat si eu un PS4, dar din pacate plasma pe care o am s- a defectat de curand si numai am rabdare pana imi iau alta, asa ca mai am un TV mai vechi acasa dar nu are intrare HDMI, exista vreun convertor pentru tipurile alea de TV mai vechi sa ma pot juca ? Multumesc anticipat !
Primele impresii: consola se misca al nabii de repede mi-a cazut fata cand am dat x pe store si in urmatoare secunda eram in storejocurile se copiaza imediat, iar de instalat in cateva secunde, cred ca am stat maxim 20 de secunde ca sa intru in watch dogs
la fel si updateul. Grafica este fenomenala, eu nu am pc de gaming, totul este really smooth
i love it already! Ca minus, interfata nu-mi place deloc, dar stiu ca se va schimba usor usor cu updateuri, dar din pacate vin foarte greu. Daca aveti dubii nu mai stati pe gandri go for it si achizitionati consola !
![]()
Sa o stapanesti sanatos!
Au zis ca o sa introduca teme eventual, probabil in 2015. In plus, exista deja niste leak-uri (neconfirmate) cu un design nou, putin schimbat, care includea si foldere in care iti puteai organiza jocurile, deci nu cred ca ne lasa cu ochii in soare...
Impreuna cu AndRewqp ma alatur si eu clubului.
Ca si el, am luat-o de pe orange shop la un pret foarte rezonabil.
Primul joc e Tomb Raider (nu l-am incercat pe PS3 sau PC, deci e prima experineta TR) care l-am luat. Ca un mare fan Uncharted mi-au sarit creerii cand am jucat TR, superb joc si superba consola. Imaginea pur si simplu curge, nu stiu cum sa explic altfel, cand ma intorc acum inapoi la PS3 parca imaginile usor de tot sacadeaza, e genial PS4. Foarte smooth, si acele detalii...... le-as manca
Foarte impresionat si eu de cum reactioneaza in meniu, store, loading, etc, in sfarsit am scapat si de cablul lung de casti care il foloseam la PS3, geniala ideea de a pune un mini headphone jack pe DualShock 4![]()
Să le stăpâniţi sănătoşi.
@Darku Am terminat şi eu ieri Tomb Raider. Pe mine nu m-a dat pe spate grafica şi nici mecanica jocului. Am intrat de vreo 3 ori pe sub hartă şi a trebuit să dau reload checkpoint. Dacă ăsta ţi se pare superb, înseamnă că la Infamous SS, TLoU sau alt joc cu grafică de nk! ori mai bună o să leşini de fericire![]()
Ia uite Andrew, ce ziceam
Rumour: PS4 Firmware Update 2.00 to Add Dashboard Themes
nu ma refer la thema neaparat, ci la organizaresi structura. dar oricand sunt bine venite orice aditii
![]()
Excelent!
The director of seminal shoot 'em ups Ikaruga, Radiant Silvergun and Gradius V, Hiroshi Iuchi, says he's working on a new shooting game called Ubusuna, a downloadable title coming to PlayStation 4.
Bookmarks